To je to što me zanima!

Gorica se sprdala s lokosima i izvisila: Pričekajte kraj susreta

Lokomotiva je u posljednjoj utakmici 26. kola 1. HNL preokretom dobila Goricu 3-1 (0-0), a admini domaće momčadi malo su se zaigrali kad je domaća momčad povela golom Steenwordena u 53. minuti
Vidi originalni članak

Nespretna situacija u gostujućem šesnaestercu, lopta leti i pada prema Steenwordenu koji odlično iskorištava situaciju i zabija gol pokraj nemoćnog Grbića za slavlje na stadionu u Gorici. Malo su previše proslavili i admini Goričinih društvenih mreža koji su imali zanimljivu obranu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lokomotiva na njihovoj objavi pada u vodu, ali nisu računali na to da bi se Lokomotiva iz te vode mogla vratiti neokrznuta. Tako je bivši igrač Gorice Atiemwen lijepim prebačajem preko cijele obrane i Kahline započeo preokret koji je s dva gola dovršio odlični Myrto Uzuni (1-3). Tada vjerojatno Goričanima više nije bilo do šale.

Ali, po tko zna koji put u tim su trenutcima zasjali šaljivi admini Lokomotivinih stranica. Doduše, ovaj su put samo poslovicom poslali poruku kolegama iz Gorice, ali bila je to 'slatka osveta'. 

Ovom je pobjedom Lokomotiva došla do trećeg mjesta prvenstvene ljestvice sa bodom (46) više od četvrtog Hajduka (45) i bodom manje od drugoplasirane Rijeke (47), a do kraja prvenstva je još deset kola.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Puši_Kurac_Admine 10.03.2020.

    A zamisli da jedna Lokomotiva igra Ligu Prvaka dok netko to ne moze godinama, a o Europa Ligi ne treba ni pričat.

  • Goldy1987 10.03.2020.

    Mene ne bi zacudilo da za dva kola Lokomotiva "pobjedi" Dinamo. Idealna prilika za rijetko videne bodove. Dinamu ne treba dok bi sa 3 boda Lokosima pomogli da prvi put u povijesti Dinamo u ligi prvaka ima 2 predstavnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare