To je to što me zanima!

Goričani bijesni na suce: Više nećemo tolerirati ove idiotizme

Ukrali su nam najmanje četiri, ako ne i šest bodova u dvije utakmice, a kradu nam besramno, čak i pred televizijskim kamerama. Ali sjetit se da batina ima dva kraja, poručuju iz HNK Gorice
Vidi originalni članak

Nekome je očito jako stalo da Goricu krade bez srama, pa čak i pred televizijskim kamerama. Mislili smo da će nakon utakmice sa Dugopoljem reagirati netko od onih koji bi to trebali , ali to se nije dogodilo, pa su suci očito prešutno dobili poruku da i dalje nastave po svom, kaže predsjednik drugoligaša Gorice Nenad Črnko.

U Dugopolju je Gorici poništen regularan gol, a onako usput su Goričani dobili i tri crvena kartona. Nešto slično nastavilo se i u Sesvetama, prvo gostima nije dosuđen penal, a potom su domaćini poveli nakon akcije koja je počela očitim zaleđem. U Velikoj Gorici više ne žele šutjeti. 

- Poručujem svima da se čaša našeg strpljenja prelila i da ovakav idiotizam više nećemo tolerirati. Mi snimke imamo, a oni koji ih moraju gledati, neka ih gledaju. Čist k'o suza poništen gol u Dugopolju, dvije sporne odluke koje su uslijedile kod isključenja naših igrača u Dugopolju, nedosuđen penal kod 1-1 u Sesvetama i zaleđe koje je prethodilo vodećem pogotku Sesveta dovoljni su mi razlozi da javno kažem da nas netko krade namjerno - oštar je predsjednik Gorice.

Nakon svega, Gorica je tek deveta na drugoligaškoj tablici, iako je prikazana igra bila puno bolja od toga.

- No moraju znati da batina ima dva kraja i kad se slomi, to sigurno neće biti na našim leđima. Ne želim biti nerealan, ali ukrali su nam najmanje četiri, ako ne i svih šest bodova. Svojim dečkima nemam ništa za prigovoriti, svi su vidjeli da smo u velikom dijelu utakmice bili daleko bolja momčad, ali netko je očito znao kad je potrebno zaštopati, a kada pogurati. Ovo nije slučajno - uvjeren je predsjednik kluba Črnko.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Robi K. (IIIa) 09.09.2016.

    Ma nije moguce kmeeek

  • cupi cupi 08.09.2016.

    eto reprezentacija je bila na veropskom prvenstvu ali suci nisu zašto to se trebaju pitati odgovorni a to je HNS i zato malo sudaca imamo na suđenju utakmica u ligi prvaka i evropskoj ligi ako nekoga treba izbaciti iz lige to će suci napraviti bez stida i pardona

  • LovroZG 08.09.2016.

    gol je bio regularan, al crveni su opravdani - ko im je kriv šta imaju budale u momčadi

Komentiraj...
Vidi sve komentare