Obavijesti

Sport

Komentari 4

Goričani bijesni na suce: Više nećemo tolerirati ove idiotizme

Goričani bijesni na suce: Više nećemo tolerirati ove idiotizme
3

Ukrali su nam najmanje četiri, ako ne i šest bodova u dvije utakmice, a kradu nam besramno, čak i pred televizijskim kamerama. Ali sjetit se da batina ima dva kraja, poručuju iz HNK Gorice

VIDEO

Nekome je očito jako stalo da Goricu krade bez srama, pa čak i pred televizijskim kamerama. Mislili smo da će nakon utakmice sa Dugopoljem reagirati netko od onih koji bi to trebali , ali to se nije dogodilo, pa su suci očito prešutno dobili poruku da i dalje nastave po svom, kaže predsjednik drugoligaša Gorice Nenad Črnko.

U Dugopolju je Gorici poništen regularan gol, a onako usput su Goričani dobili i tri crvena kartona. Nešto slično nastavilo se i u Sesvetama, prvo gostima nije dosuđen penal, a potom su domaćini poveli nakon akcije koja je počela očitim zaleđem. U Velikoj Gorici više ne žele šutjeti. 

- Poručujem svima da se čaša našeg strpljenja prelila i da ovakav idiotizam više nećemo tolerirati. Mi snimke imamo, a oni koji ih moraju gledati, neka ih gledaju. Čist k'o suza poništen gol u Dugopolju, dvije sporne odluke koje su uslijedile kod isključenja naših igrača u Dugopolju, nedosuđen penal kod 1-1 u Sesvetama i zaleđe koje je prethodilo vodećem pogotku Sesveta dovoljni su mi razlozi da javno kažem da nas netko krade namjerno - oštar je predsjednik Gorice.

Nakon svega, Gorica je tek deveta na drugoligaškoj tablici, iako je prikazana igra bila puno bolja od toga.

- No moraju znati da batina ima dva kraja i kad se slomi, to sigurno neće biti na našim leđima. Ne želim biti nerealan, ali ukrali su nam najmanje četiri, ako ne i svih šest bodova. Svojim dečkima nemam ništa za prigovoriti, svi su vidjeli da smo u velikom dijelu utakmice bili daleko bolja momčad, ali netko je očito znao kad je potrebno zaštopati, a kada pogurati. Ovo nije slučajno - uvjeren je predsjednik kluba Črnko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom