To je to što me zanima!

Ništa od medalje: Petar Gorša završio je kao sedmi u finalu

Hrvatski predstavnik u zračnoj pušci na 10 metara Petar Gorša završio je kao treći u kvalifikacijama, ali, nažalost, nije uspio doći do prve hrvatske medalje na OI. Gorša je završio na sedmom mjestu
Vidi originalni članak

Hrvatski strijelac Petar Gorša (28) ušao je u finale zračne puške na 10 metara kao trećeplasirani s rezultatom 628,0 krugova. Bjelovarac je nakon prve serije u finalu bio na petom mjestu, ali je, nažalost, s dva loša hica u drugoj seriji završio natjecanje kao sedmi s rezultatom 101,0 krugova.

Gorša je tako ipak ostao bez medalje na OI i popravni ispit imat će u Tokiju 2020. godine ukoliko izbori nastup. No veliki je ovo uspjeh sam po sebi pošto je Gorša po prvi put ušao u finale na trećem nastupu na OI-u.

Zlato je odnio Talijan Niccolo Campriani s 206,1 krugova i novim olimpijskim rekordom, srebrni je bio Ukrajinac Serhij Kuliš, a brončani Rus Vladimir Maslenikov.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • piksa123 08.08.2016.

    Kako smo poceli neznam di su se pripremali sportasi u birtijama

  • 08.08.2016.

    steta za Petra. dobro je to izgledalo. U trapu je Gio jucer izgubio mjesto u finalu jer je previse promasivao.

  • Orahova1 08.08.2016.

    Uvjek nasi izvise kad je naj vaznije u svakom sportu zasto to ,puno se puta to desava dabi bila puka slucajnost onda bas kad trebas biti naj bolji sto mozes bas onda podbaci ito svaki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare