To je to što me zanima!

Gospodin! Donirao je 25 mil. $ za borbu protiv korona virusa

Dok primjerice vlasnik Houston Rocketsa otpušta radnike kako bi zadržao svoje bogatstvo, njegov kolega iz LA Clippersa odlučio je dati velikih 25 milijuna dolara u borbi protiv 'nevidljivog neprijatelja'
Vidi originalni članak

Roger Federer, Conor McGregor, Novak Đoković, hrvatska nogometna reprezentacija... Svi su oni dali donaciju u borbi protiv rastuće svjetske pandemije, ali vlasnik franšize za koju igra naš Ivica Zubac pošteno je odriješio kesu!

VELIKO NOVAKOVO SRCE Đoković je donirao milijun eura Srbiji za borbu protiv korone...

Steve Ballmer i njegova žena Connie donirali su 25 milijuna dolara - od toga deset Sveučilištu u Washingtonu kako bi im pomogli u stvaranju cjepiva protiv korona virusa. Bivši izvršni direktor Microsofta ostalu je svotu raspodijelio za pomoć Seattleu, Los Angelesu i Michiganu, mjestima koja su obilježila njegov život. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom da je Forbes njegovo bogatstvo procijenio na nešto više od 57 milijardi dolara, ovu donaciju ne bi trebao 'ni osjetiti', a mogla bi uvelike pomoći u novim saznanjima o korona virusu. Ballmer ne miruje ni u ovim, za mnoge kriznim, vremenima te je već najavio kako će graditi novi trening kamp Clippersa.

'IDEMO OVO POBIJEDITI' Conor za spas Irske dao milijun eura: Za sve borce u bolnicama

Mnoge zvijezde donirale su ponešto, dok je on debelo nadmašio sve ostale. Svjestan je kako bi ti novci mogli biti od velike pomoći za cijeli svijet.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • luna5 28.03.2020.

    svi su oni sad gospoda i humanisti , valjda zato što znaju da se i o njihovim guzicama radi

  • škver 28.03.2020.

    A što da doniraju milijuni ostalih bez posla?

  • NEMAK 28.03.2020.

    Bolje dat i 200KN, nego ovi šta kao pišu pjesme, i dižu telefonske slušalice

Komentiraj...
Vidi sve komentare