To je to što me zanima!

Gospodski potez Lokomotive: Poželjeli brz oporavak Kaliniću

Golman Hajduka ozlijedio se u Kranjčevićevoj i vjerojatno će propustiti SP u Kataru. Lokomotiva mu je poslala poruku podrške
Vidi originalni članak

Kapetan Hajduka Lovre Kalinić ozlijedio je prednje križne ligamente na gostovanju Hajduka kod Lokomotive (2-2) zbog čega će vrlo vjerojatno propustiti Svjetsko prvenstvo u Kataru, a nakon utakmice su 'lokosi' poslali poruku podrške golmanu 'bilih'.

"Želimo brz oporavak kapetanu Hajduka i hrvatskom reprezentativcu Lovri Kaliniću", stoji u objavi zagrebačkog kluba koji je zavrijedio svaku pohvalu za gospodski i sportski potez.

Podsjetimo, u ludoj završnici utakmice u Kranjčevićevoj Lokomotive je došla do boda, a mogla je i do sva tri boda, nakon što je do 88. gubila 2-0. 

TUCIJU 'BILI' OMILJENA ŽRTVA Evo koliko će Hajduk izgubiti novca ako Kalinić propusti SP IZVRIJEĐAO IGRAČE HAJDUKA Dogradonačelnik Splita: Koji ste vi kreteni, ovako izgubit bodove

Na golu Hajduka tako će ponovno dobiti priliku mladi Karlo Sentić, koji se dosad pokazao kao dostojna zamjena za 'jedinicu' splitske momčadi. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Sokol ga nije volio 31.10.2022.

    Pa zar je Kalinić bio u igri za Katar?Kraj toliko dobrih vratara?????

  • fernandes11 31.10.2022.

    Dinamova skola

  • RCR-Dečec 31.10.2022.

    Zna se gdje gospodstvo živi. 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare