To je to što me zanima!

Gotov verbalni rat: Mourinho otpisao Pepea za kraj sezone?

Prema pisanjima španjolskih medija, trener Reala do kraja sezone otpisao je Pepea, te on neće konkurirati za momčad u Primeri, kao ni u finalu Kupa Kralja
Vidi originalni članak

Pepe i Jose Mourinho posljednjih su dana u verbalnom ratu, a čini se da ga je trener Real Madrida odlučio završiti izbacivanjem sunarodnjaka iz momčadi do kraja sezone.

Između njih dvojice je zaiskrilo nakon što je Pepe javno komentirao Mourinhovu odluku da legendu kluba Ikera Casillasa bacio u drugi plan.

Nije trebalo dugo čekati na Mourinhov odgovor. Rekao je trener 'kraljevskog kluba' kako je Pepe ljubomoran jer ima konkurenciju, te ima problem zvani Raphael Varane (19-godišnji branič Reala).

Pepe više nije odgovarao Mourinho, ali unatoč tome čini se kako je portugalski branič završio sezonu. Naime, prema pisanjima španjolskih medija, trener Reala do kraja sezone otpisao je Pepea, te on neće konkurirati za momčad u Primeri, kao ni u finalu Kupa Kralja.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 10.05.2013.

    Mourinho ima neku proviziju što stavlja Varanea jer je u dogovoru sa njegovim agentom.

  • deki87 10.05.2013.

    Pa je li vama jasno da je Murinjo u ratu sa španskim novinarima i da svakog dana oni potkopavaju Murinja i jedva čekaju kakav neuspjeh da bi opleli po njemu.Real je prije dva dana razbio Malagu koja je jedna od boljih ekipa u primeru i to ne malo 6:2.Ako je iko u krizi onda je to Barselona vidi se najviše po njihovoj igri,a i rezultati nisu Bog zna što,još kad se svemu tome doda onaj sraman nastup u ligi prvaka ne treba biti previše pametan da bi vidio,ali njihovi novinari ćute,oni podržavaju svoj klub i naravno samo negativno o Murinju.Vrijeme bi bilo da opet po ko zna koji put Perez interveniše,da udalji tu stoku što dalje od Reala.

  • chelseaMG 10.05.2013.

    kod takvih situacija treba sjesti i porazgovarati te naći rješenje koje je najbolje za svakoga, a ne ovako napraviti štetu i njemu i sebi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare