To je to što me zanima!

Gotova je nogometna sapunica: Filip Krovinović ide u Benficu!

Zahvalni veznjak prvo će u jutarnjim satima obaviti sve potrebne liječničke preglede, a onda popodne staviti vjernost na petogodišnji ugovor s portugalskim velikanom
Vidi originalni članak

Gotova je još jedna "nogometna sapunica", Filip Krovinović sutra (srijeda) će postati novi igrač Benfice. Mladi hrvatski nogometaš dobio je konačni poziv iz Lisabona te se danas u dobrom raspoloženju zaputio prema Portugalu.

Zahvalni veznjak prvo će u jutarnjim satima obaviti sve potrebne liječničke preglede, a onda popodne staviti vjernost na petogodišnji ugovor s portugalskim velikanom.

Filip Krovinović oduševio je u proljetnom dijelu sezone nastupajući za Rio Ave pa zaradio sjajne kritike tamošnjih medija. Prvo je izabran u najbolju momčad portugalske Primeire pa proglašen i najboljim igračem sezone u izboru navijača Rio Avea.

Ubrzo su na njegovu adresu stigle tri službene ponude (Benfica, Braga i Nice), a Krovinović se na kraju odlučio za odlazak u Benficu. Rio Ave će prodajom svog najboljeg igrača zaraditi tri milijuna eura, a pred Krovinovićem slijedi dokazivanje na najvišoj razini...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Serđo Ramoz 13.06.2017.

    Za reprezentaciju ce zaigrati nikad, a da ce kao zamjena uci tu su mu jos manje sanse ako se pita brkatog

  • Karlo Butić Butigol 13.06.2017.

    Njega i Kalaicu ce Benfica utopiti za 70 milki zajedno,vidjet cete,a odlicnonje sto cemo imati 2 igraca svijetske klase za par godina.Imamo blistavu buducnost sto se tice igraca ali lose trenere i savez koji ih postavlja!

  • nikola54 13.06.2017.

    Veliki potencijal,presao je u odlican klub za razvoj mladih igraca. Sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare