To je to što me zanima!

Gotova sapunica: Jelavić ipak potpisao za Rangers

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatski reprezentativni napadač i nogometaš bečkog Rapida Nikica Jelavić sve je dogovorio s Rangersima. Transfer je vrijedan 5 milijuna eura
Vidi originalni članak

Pregovori bečkog Rapida i škotskog Rangersa trajali su "godinama". Jelavić je bio pred potpisom za Rangers pa ipak nije, a onda ponovno je, i tako iz tjedna u tjedan. Otočki mediji pišu da je sve završilo. Rapid je popustio, Nikica Jelavić pristao na zahtjeve i postao je novi igrač Glasgow Rangersa. Nikica Jelavić u napadu će igrati s još jednim novopridošlim napadačem, Jamesom Beattiem, koji je stigao uz Stoke Cityja. Iako će se detalji oko transfera hrvatskog reprezentativnog napadača znati za koji dan, visina transfera procijenjena je na oko pet milijun eura. Jelavić se karijeru započeo u GOŠK-u iz Gabele. Potom je igrao za Neretvu iz Metkovića. Prelazi u Hajduk i u 34 utakmice trese mrežu osam puta. Igrajući za belgijski Waregem 2007. zabio je tri gola. Prešao je u Rapid i u 70 utakmica zabio 25 golova.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pajzano 16.08.2010.

    napokon! ajmo sada Jela pokaži Škotima šta Hrvatske majke rađaju!!!

  • mateoronaldo9 16.08.2010.

    bravo majstore, svaka ti čast ..... e sad je ironično što sad kad je hercegovac uspio onda će svi govoriit kao dobar je ovi Hrvat , ovo , ono , hvalit ce ga ....a evo ja svoju glavu da nije uspio onda nitko ne bi govorio Hrvat, vec 99 % njih bi reklo hercegovac iz čapljine !!!! nažalost tako je to !

  • veky031 16.08.2010.

    konačno!! sretno Niki rasturaj tamo :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare