To je to što me zanima!

Gotovo je: Ćorić izgubio meč za prolaz u osminu finala u Rimu

Ćorić je izgubio meč protiv domaćeg dečka, Stefana Travaglije (84. na ATP ljestvici) rezultatom 6-7(2) 5-7. Borna se još uvijek muči s formom, a Roland Garros je praktički već iza ugla...
Vidi originalni članak

Marin Čilić je danas u ranijem terminu ' pomeo' Belgijanca Davida Goffina 6-2 6-2 i plasirao se u osminu finala Mastersa 1000 u Rimu. Naš drugi predstavnik, i u ovom trenutku naš prvi reket, Borna Ćorić nije uspio u istom pothvatu kao i njegov stariji kolega iz reprezentacije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ČILIĆ - GOFFIN 6-2, 6-2 Kakvo razbijanje: Čilić dao tek četiri gema 11. tenisaču svijeta!

Borna je izgubio od domaćeg predstavnika,Talijana Stefana Travaglije, rezultatom 6-7(2) 5-7 i tako izgubio šansu osvojiti ponešto bodova s ovog turnira.

Naš tenisač prvi je došao do break prilika, no prvi je i ispustio svoj servis. Odmah ga je potom vratio da bi ga u konačnici opet izgubio pri rezultatu 4-4 i tada je sve bilo spremno da Travaglija odservira za kraj prvog seta, no Borna lavovski nakon protivnikove tri set lopte vraća break i odvodi set u tie break gdje osvaja samo dva poena i gubi rezultatom 7-2.

Drugi set je krenuo na stranu našeg tenisača koji je prvi break ostvario za rezultat 2-1. Travaglia odgovara breakom u 8. gemu za rezultat 4-4, a u konačnici i pri vodstu 6-5 te tako našeg Bornu ostavlja bez šanse za pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • knez__5 17.09.2020.

    Servis 0 bodova, backhand dobar, losi pokusaji drop shota. Također igra dosadnog tenisa bez pokušaja napada, također napad na 2. servis na deuce stranu očajnički. Talijan željan tenisa, dao je 110% od sebe i više nego što zna. Borna mijenjaj tim, a kako se ponašaš uvijek tražiš krivca u nekome. Čilić je za tebe doktor.

  • 16.09.2020.

    Ides stopama cilica bas mi te zao mali

  • San Lorenzo 16.09.2020.

    smiješan igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare