To je to što me zanima!

Inter potvrdio: Dogovorili smo se s Atleticom oko Vrsaljka...

Inter će za jednogodišnju posudbu Atleticu isplatiti 6,5 milijuna eura uz pravo prvokupa. Ako u milanskom klubu budu zadovoljni, nakon isteka posudbe moći će otkupiti Vrsaljkov ugovor za 17,5 milijuna eura
Vidi originalni članak

Talijanski nogometni velikan Inter iz Milana objavio je kako se s madridskim Atleticom dogovorio oko dolaska Šime Vrsaljka (26) u na jednogodišnju posudbu.

Vijest je objavio i renomirani Sky Sports.

Preostali su tek tehnički detalji i službena potvrda transfera.

Inter će za jednogodišnju posudbu Atleticu isplatiti 6,5 milijuna eura uz pravo prvokupa. Ako u milanskom klubu budu zadovoljni, nakon isteka posudbe moći će otkupiti Vrsaljkov ugovor za 17,5 milijuna eura.

Vrsaljko je već igrao u Seriji A, 2013. godine je iz Dinama prešao u Genou gdje je proveo jednu sezonu da bi od 2014. do 2016. godine bio član Sassuola.

U ljeto 2016. je prešao iz Sassuola u Atletico za 18 milijuna eura.

Prelaskom u Inter Vrsaljko će se pridružiti reprezentativnim kolegama Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću, s kojima je nedavno stigao do povijesnog srebra na SP-u.

Slika na kojoj Vrsaljko nakon izbacivanja Engleza u polufinalu leži na hrvatskoj zastavi poslužila je nekome da napravi istu stvar, samo s Interovim obilježjima.

Evo kako to izgleda:

Idi na 24sata

Komentari 50

  • kesni 31.07.2018.

    koji korak unatrag...

  • Korisničkoimevecpostoji 31.07.2018.

    Simeone je potjerao Vrsaljka samo zato što smo ih (argentince) nakantali na SP. Još jedno arogantno argentinsko g....

  • oree77 31.07.2018.

    Ovo je mala lova u odnosu na one engleske napuhane defanzivce

Komentiraj...
Vidi sve komentare