To je to što me zanima!

Govor kojim je Zidane nabrijao Luku i Real za razbijanje Juvea

Ovo je finale. Znamo da je i njima ova utakmica jako teška. Najvažnije je da budete agresivniji u obrani. Puno agresivniji, ali to ne znači da morate dobiti karton. Samo malo agresivniji kad nemamo loptu, pričao je Francuz
Vidi originalni članak

Vraća nam se Liga prvaka i ovaj tjedan počinju najveća nogometna uzbuđenja diljem Europe. Kako bi Real Madrid zagrijao atmosferu do usijanja, pobrinuo se objavom na svom Facebooku.

U tom je videu govor trenera Zinedinea Zidanea na poluvremenu finalne utakmice Lige prvaka protiv Juventusa u Cardiffu. Rezultat je bio 1-1, a francuski je stručnjak ušao pa poručio igračima da se malo odmore pa će ozbiljnije porazgovarati.

Za to vrijeme je Sergio Ramos objašnjavao suigračima kako se moraju bolje i čvršće braniti te kako im napad nije problem. 

VIDEO

Zidane se uskoro vratio pa održao motivacijski govor.

- Samo dvije stvari. Ovo je finale. Znamo da je i njima ova utakmica jako teška. Najvažnije je da budete agresivniji u obrani. Puno agresivniji, ali to ne znači da morate dobiti karton. Samo malo agresivniji kad nemamo loptu. Oni igraju 4-4-2 s Alvesom i Mandžukićem visoko. Moramo ih gurnuti nazad. Isco, moraš stajati uže na lijevoj strani. Kad imamo loptu moramo biti strpljivi i gledati kako da što prije odigramo na krila. Marcelo i Dani, vi morate stajati više. Luka, češće idi prema gore, a ti Isco, kad prebacujemo strane, traži prolaz kroz njihove linije. Cristiano, ubacuj se iza Benzeme i podignite malo tempo. Nemojte ići samo kroz sredinu, nego prebacujte stranu. Jedna, druga, jedna druga. Ajde, samo mirno, imajte na umu da ćete se namučiti jer je ovo finale. Ali, gol će doći - rekao je Zizou nakon čega se protegao veliki aplauz u Realovim odajama.

U drugom poluvremenu vidjeli smo i drugi Real, razbili su posve talijanskog prvaka 4-1 i tako obranili naslov u Ligi prvaka.

Koliko će im ovo nabrijavanje pomoći uoči spektakla protiv PSG-a u Madridu u srijedu, ostaje za vidjeti...

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Zadar0703 15.02.2018.

    Svi šute dpk gazda govori.... Isto kao našem Linu... 😁 😁 😁 😁 😁 😁

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 13.02.2018.

    Luka ti mozda nisi virtouz kao KDB nitko nije,Luka ti mozda ne djelis asistencije na pladnju,ali dodaj prvom do sebe da on to napravi!!

  • sena2 12.02.2018.

    Izvinjavam se ali bi htio pitati novinare da nemaju slucajno snimak sa sir Alexove fb stranice o motivacijskom govoru u finalu protiv Bayerna 99?Volio bih se prisjetiti najspektaktularnijeg finala ikad. Ako nije problem. To je bio vjerovatno najjaci motivacijski govor

Komentiraj...
Vidi sve komentare