To je to što me zanima!

'Građani' pobjednički krenuli u obranu naslova protiv 'svraka'

Posljednja nedjeljna utakmica prvog kola Premier lige ponudila je dvoboj Newcastlea i Manchester Cityja na St. James' Parku koji je pripao gostima. Pobijedili su 2-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja pobjednički su otvorili novu premijerligašku sezonu u kojoj brane naslov prvaka Engleske. 'Građani' su na gostovanju kod Newcastlea na St. James' Parku došli do teške pobjede 2-0.

Nedugo prije odlaska na odmor 'svrake' je probio David Silva nakon što ga je petom majstorski proigrao Edin Džeko. Stiskali su potom domaćini, pogotovo u drugom poluvremenu gdje se u nekoliko navrata morao iskazati i Joe Hart.

U navali gola nebeskoplavih Newcastleu je pomanjkalo igrača u obrani u samoj završnici utakmice, pa je tako Sergio Agüero iz popravnog pokušaja postavio konačnih 2-0 u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Prvo kolo Premiershipa u ponedjeljak zatvaraju Chelsea i Burnley (21 sat).

Premiership, 1. kolo

  • Newcastle United - Manchester City 0-2 (Silva 39', Agüero 90+2')
Idi na 24sata

Komentari 37

  • poiuz23 18.08.2014.

    City osvaja ponovo!

  • zekica 17.08.2014.

    Ako kažem Chelsea je favorit, popljuvat će me fanovi Liverpoola, Arsenala i Uniteda + ovih par koji od jučer navijaju za City, a samo sam realan... zato ću reč da Liverpool ili Arsenal osvajaju 100%, za sve koji mrzite ManC eto moja prognoza ja da će se boriti za opstanak a ManU će se izboriti u LP-a a zatim iduće godine ponovo osvajaju ligu. Ako nekome ovakva prognoza ne odgovara, ja se ispričavam i zamolio bih za oprost i u potpunosti se slažem da će njegov voljeni klub osvojiti prvenstvo i to minimalno 20 bodova ispred drugoga a u LP-a (ako ju igra) će klubove poput Barce, Reala, Bayerna.... razmontirati ko beba zvečku! Živio!!!

  • Maldini3 17.08.2014.

    Dzeko igrac utakmice, ajmo Dzeksnon donesi i ove godine titulu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare