To je to što me zanima!

Gračan: Knežević je kandidat za Euro, ali mi smo tu nemoćni

Htjeli smo i da Karačić igra za Hrvatsku, a on se odlučio za Australiju. Odbili su nas neki igrači iz Austrije i Švicarske, ne bih o imenima, ali odlučili su igrati za te selekcije, dodao je izbornik Gračan
Vidi originalni članak

Bojan Knežević otkrio je da ga Srbija zove i da bi mogao dres hrvatske reprezentacije zamijeniti onim srpske.

Dinamov igrač na posudbi u Lokomotivi iznenadio je nogometnu javnost, tim više što je s Hrvatskom izborio plasman na Euro U21 ovoga ljeta u Italiji i San Marinu. Zaigrao je u jednoj utakmici.

- On je sigurno jedan od igrača koji je kandidat za nastup na Euru. Tu je, blizu tog rostera, ali treba vidjeti kakvo će stanje biti s njim. Ne treba brzati, bit će mi žao ako odluči promijeniti reprezentaciju - rekao nam je izbornik Hrvatske U21 Nenad Gračan, kojega je vijest također zatekla.

Naime, sam Knežević nikad mu se, kaže, nije požalio niti mu navijestio da razmišlja o promjeni državljanstva.

- Ne želim misliti da je to gotova stvar, ali o svemu treba razgovarati. No, ako sam igrač odluči igrati za neku drugu reprezentaciju, onda smo mi tu nemoćni.

Spomenuo je Gračan i ostale slične primjere:

- Htjeli smo i da Karačić igra za Hrvatsku, a on se odlučio za Australiju. Odbili su nas neki igrači iz Austrije iz Švicarske, ne bih o imenima, ali odlučili su igrati za te selekcije. Rano je još reći što će biti s Kneževićem, ali očito će sve ovisiti o njemu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Pjaca20 05.04.2019.

    Kakva je situacija s Karacicem? Mislim da nije jos nastupio za Australiju u sluzbenoj utakmici pa jos uvijek ima mogucnost da zaigra za Hrvatsku. Po meni najbolji desni bek u HNL-u

  • Mercedes s klasa 05.04.2019.

    Kandidat za jugoslavensku reprezentaciju

  • jakse 05.04.2019.

    Kandidat za euro ? Treba ga prestati zvati

Komentiraj...
Vidi sve komentare