To je to što me zanima!

Gračanov sud: Dinamo se još dugo neće riješiti ove pratnje

Mogu Hajduk i Rijeka biti za petama ovom Dinamu čak i na proljeće, rekao je stručnjak Nenad Gračan, koji je u svojoj trenerskoj karijeri trenirao sva tri kluba
Vidi originalni članak

Gužva na vrhu se ne smanjuje. I nakon 13 kola pozicije na vrhu HNL-a ostale su iste - Dinamo 27, Hajduk 26, Rijeka 25. I poslastica u sljedećem kolu, Dinamo nakon Olympiakosa ide na Rujevicu.

- Hrvatskom nogometu nije se moglo dogoditi ništa bolje od toga - kaže Nenad Gračan, koji je trenirao i Dinamo, i Hajduk, i Rijeku.

- Dinamo kvalitetom odskače, to je činjenica, ali zbog Lige prvaka nije potpuno koncentriran na HNL, što Hajduk i Rijeka zasad jako dobro koriste. I jedni i drugi su jako dobri, uvjeren sam da će prijetiti Dinamu do zimske stanke, možda i dulje - misli Gračan.

Kao U-21 izbornik prati i svoje igrače koji su u borbi za vrh. Ćorić, Rog i Benković u Dinamu, Radošević u Rijeci, Balić, Tudor i Vlašić u Hajduku... Talenata koliko poželiš.

- U toj reprezentaciji mogu igrati i igrači rođeni 1994., ali misija nam je stvoriti što više igrača za A-reprezentaciju, pa smo već uveli Ćorića, Vlašića, Balića i Benkovića, koji su ‘97. godište. Dovoljno su kvalitetni i da s njima nemamo što čekati - kaže Gračan.

Misli da Mario Pašalić mora ići na Euro, ali mnogi misle i da Nikola Vlašić mora igrati veću ulogu u njegovoj reprezentaciji...

- Mlad je i talentiran, ali može igrati samo 11 igrača. O Vlašiću vodim računa i nitko ne bi trebao biti opterećen njegovom ulogom.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Realan Druker 21.10.2015.

    Možda i bi, ali i Rijeka i Hajduk prosipaju bodove protiv Splita, Intera, Slavena, Osijeka ... Tako da su to sa sada samo naklapanja. Prvi dio prvenstva je onako beznačajan. Na proljeće kad se odigra prvih par kola Dinamo će se opet odljepit i adio snovi.

  • Pero Konta 21.10.2015.

    rijeka mora biti prvak ove sezone jer je to jako važno za cijelu našu ligu.

  • Pero Konta 21.10.2015.

    riječani ramontirajte dinamo da mamič doživi infarkt hahahaha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare