To je to što me zanima!

Gradi se Nova Kantrida! Sutra predstavljanje velikog projekta

Nakon izgradnje kompleksa, ondje bi se trebala vratiti i NK Rijeka. Koja je na tom stadionu pobijedila Real Madrid, remizirala s Juventusom i Sevillom, svladala Feyenoord...
Vidi originalni članak

Godinama, još od 2015. kada je klub preselio na novi stadion na Rujevici, dio navijača proziva Damira Miškovića da ih je prevario. Jer obećao je da će Rujevica biti samo privremeni dom kluba, dok se uredi kultnu Kantridu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tražio je Rijekin predsjednik sve ove godine ulagače, dok je Kantrida postala dom nogometašima Opatije, a povremeno je ugostila nheku revijalnu utakmicu NK Rijeke. Na kojoj je Armada podsjećala na stare dane pod kultnim stijenama.

Sad se napokon nešto oko Kantride pokrenulo! Naime, u utorak 5. prosinca od 17 sati u salonu Grada Rijeke održat će se prezentacija projektnog koncepta multifunkcionalnog kompleksa Stadiona Kantrida.

Nakon izgradnje kompleksa, ondje bi se trebala vratiti i NK Rijeka. Koja je na tom stadionu pobijedila Real Madrid, remizirala s Juventusom i Sevillom, svladala Feyenoord...

Projekt će predstaviti gradonačelnik Marko Filipović, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina, potpredsjednik Vlade RH Oleg Butković, kao i Damir Mišković te Siniša Zdjelar iz ZDL arhitekta.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Šandor Romano 05.12.2023.

    Koji je to po redu stadion u Rijeci.Prevara Mišković i onaj Talijan.

  • Torca ZG 05.12.2023.

    Eto dolaze nam izbori pa sa njims i nova Kantrida......Šta će njima stadion od 14000 mjesta kad ni ovaj trening kamp ne mogu napuniti......Od velike četvorke imaju daleko najmanje navijača na domaćim utakmicama......HAJDUK, Osijek,Pajceki i tek onda vi SRBI......VI STE SRAMOTA SVOJEGA GRADA.

  • Ivan Subasic 04.12.2023.

    🤣🤣🤣 Kaj ce im stadion , pa i u ZG je prazan a gdje nebi bio tamo u toj vuko j ebini !

Komentiraj...
Vidi sve komentare