To je to što me zanima!

Grafički prikaz otkriva veliku pobjedu Hrvatske u Manausu

Izabranici Nike Kovača bili su puno bolji od Kameruna u udarcima i posjedu lopte, a kako je sve skupa izgledalo u Manausu provjerite u odličnom grafičkom prikazu...
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija odigrala je odličnu utakmicu protiv Kameruna, dominirala većim njenim djelom i na kraju zasluženo pobijedila. 

Izabranici Nike Kovača bili su bolji u udarcima i posjedu lopte, a kako je sve skupa izgledalo provjerite u grafičkom prikazu

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zof 19.06.2014.

    Kad grafički prikazi budu dobivali utakmice, počet ću ih gledati. Kao da u životu nikad nismo vidjeli utakmice u kojoj jedna ekipa nije uopće prešla centar. Prvi put kad je prešla, dala je gol. Utakmica je na kraju završila 1:0. Volio bih vidjeti grafički prikaz te utakmice..

  • Picajzlo Merkurčić 19.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Zvir_1_1 19.06.2014.

    Bili smo dobri ali protiv Meksika ćemo trebat bit još bolji, ne moramo zabit toliko golova ali moramo se šta prije i bez previše komplikacija rješavat lopte! Imamo ekipu, Perišić je napokon proigra, još da krene Eduardo i prolazimo skupinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare