To je to što me zanima!

Grant: Zanimaju me samo klubovi europske razine

Izraelski trener Avram Grant u posjetu je Hrvatskoj, uživa u rukometu, a i objasnio je razloge nedolaska na klupu splitskog Hajduka
Vidi originalni članak

Avram Grant iskoristio je rukometno Svjetsko prvensto u Hrvatskoj za još jedan posjet Zagrebu. Kaže da je u našoj metropoli bio već desetak puta.
- Volim sve sportove, a pogotovo rukomet. U Hrvatskoj se igrao vrhunski rukomet, drago mi je da sam došao - izjavio je bivši trener nogometaša Chelseaja.
Nakon odlaska Gorana Vučevića, bio je jedan od kandidata za novoga trenera Hajduka. Njegov dolazak u Zagreb mnogi su povezali s novom rundom pregovora sa splitskim klubom. Neki su uvjereni i da se sastao sa Zoranom Mamićem, koji bi trebao u Tursku, priključiti se Dinamu na pripremama, otputovati tek danas. Grant poznaje Mamiće dok je kao trener londonskog kluba pratio Luku Modrića. Pregovarali su u Londonu oko prodaje hrvatskog reprezentativca, ali nisu se dogovorili. No Dinamo ipak Hajduku neće “oteti” izraelskog trenera, barem tako on tvrdi.
- Zanima me klub visoke europske razine, a to Hajduk, bez uvrede, ipak nije - izjavio je Avram Grant.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mirni1 02.02.2009.

    sad će ga oni dioničari mimo znanja uprave kupiti, ko Brkljaču ........... hahahha

  • mirni1 02.02.2009.

    zadnje provjereno........... Abramovič kupuje Hajduka..... hahaha

  • crespo1607 01.02.2009.

    hajduk moze imati trenere na razini(vulic,mise,vučevic).koji zele afirmaciju,a ne kostaju puno......koji bi dobar trener dosao na klupu hajduka????grand,anceloti,mourinh jedino mogu dolaziti na 01.04........

Komentiraj...
Vidi sve komentare