To je to što me zanima!

Grci nastavljaju s privođenjem Hrvata! Policija opkolila hotel i uhitila naoružane muškarce

Kako javljaju grčki mediji, tamošnja je policija oko 13 sati okružila hotel u kojem su se skrivali Hrvati, a na koncu je uhićeno devetero muškaraca naoružanih noževima
Vidi originalni članak

Nastavljaju se uhićenja Hrvata uslijed nereda u Ateni u kojima je preminuo navijač AEK-a! 

Kako javljaju grčki mediji, tamošnja je policija oko 13 sati okružila hotel u centru gradu u kojem su se skrivali Hrvati, a na koncu je uhićeno devetero muškaraca od kojih su neki bili naoružani noževima.

Podsjetimo, u tučnjavi koja je izbila neposredno u blizini AEK-ovog stadiona preminuo je Michalis Katsouris, a još osmero je hospitalizirano. Uslijed nereda Uefa je odgodila grčkog i hrvatskog prvaka, a više od 90 Hrvata je uhićeno. 

NEREDI U ATENI Oštro priopćenje AEK-a: Našeg su navijača ubile profesionalne ubojice koje su došle iz Zagreba ŠTO ČEKA HRVATE? Grci drastično povećali kazne za huligane! Ove godine osudili su sedmoricu na doživotni zatvor

Loša vijest za njih jest da je Grčka prošle godine povećala maksimalne kazne za sudjelovanje u navijačkim incidentima sa šest mjeseci na pet godina zatvora! Tu je i ubojstvo za koje će Grci tražiti krivca ili više njih i drakonski ih kazniti.

POGLEDAJTE VIDEO: Neredi u Grčkoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 


 

Idi na 24sata

Komentari 177

  • viskovici 08.08.2023.

    Svi bi se trebali predati i odgovarati za zlo pocinjeno,tek tada bi bili boysi

  • Dragicaa 08.08.2023.

    sigurno su ih cekali naoruzani u hotelu! sad se vec pisu gluposti! sve dalje ce bit lazi i izmisljotine! ne opravdavam nikako!! ali sve nema smisla!

  • Kobi1911 08.08.2023.

    imali smo iskustvo 2010. u EL (AEK-HAJ) sa navijacima AEKa, znaci divljaci teski, oni i njihova policija, tad su vec koristili oružje, a cijelo gostovanje je regularno sa navijacima. jako tuzno sta se desilo ali da su ovi nevini to sigurno nisu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare