To je to što me zanima!

VIDEO Navijači utrčali na teren, Gruzija izborila prvo Europsko prvenstvo ikad nakon penala

Golman Mamardashvili donio je Gruzijcima nadu na startu raspucavanja, ali vratili su se Grci u igru. No, gosti se ipak u Atenu vraćaju praznih ruku. Navijači su u slavlju utrčali na teren u Tbilisiju
Vidi originalni članak

Kakva ludnica u gruzijskoj prijestolnici Tbilisiju! Utrčali su navijači na teren, a njihovi su reprzentativci nakon 120 minuta velike borbe i raspucavanja jedanaesteraca izbacili Gruziju i prvi put u povijesti osigurali plasman na Europsko prvenstvo!

Iako su bili u gostima, pritisnuli su Grci od prve minute. Glasna publika bodrila domaće reprezentativce, a oni u prvih 15 minuta nisu zaprijetili gostima, ali su semalo trgnuli u nastavku. Ipak, oba golmana nisu imala posla. Tako je bilo sve do poluvremena. Krenuli su domaćini opasnije u nastavku, prijetili preko Kvarackelije, ali do kraja utakmice se rezultat nije mijenjao pa se otišlo u produžetke.

A najbliže golu bili su Grci u prvom produžetku. Ubacio je Tsimikas, najviši je u skoku bio Mavropanos i glavom pogodio prečku. Nije bilo sreće ni u drugom produžetku pa smo otišli do penala! Kočorašvili je odlično zabio prvi penal za domaće, a Mamardashvili obranio za vodstvo. Nakon toga je pogodio Davitašvili za domaće pa Masouras za goste, a onda je cijeli gol promašio Mikautadze.

Nakon toga je Bouchalakis izjednačio na 2-2, a na 3-2 je Lašadvali odveo Gruziju. Zatim je Giakoumakis promašio cijeli gol, a za plasman na Euro pucao je Kviltaia i zabio! Prvi puta u povijesti su se plasirali na neko veliko natjecanje, a na Euru će biti u skupini s PortugalomTurskom i Češkom. Navijači su u slavlju utrčali na teren, a video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Minas Tirith 27.03.2024.

    reprzentativci...

  • bigBossHV 27.03.2024.

    Tko je koga izbacio na kraju gruzija gruziju ili grcka grcku ili jedni druge pa neide nitko,pa niti novinar. Sjedi doma i prati tv pa kad naucis pisat dodi nazad

  • domba18 27.03.2024.

    Na ovo prvenstvo se jedino Bosna nije kvalificirala 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare