To je to što me zanima!

Grčka je do baraža stigla golom u 95. minuti koji je 'ubio' BiH!

Naši susjedi su vodili od 32. minute golom Miralema Pjanića, a onda su dobili gol od Tzavellasa  u 95. minuti. U drugoj njihovoj utakmici odigranoj u Zenici završilo je bez golova - tvrdi Grci izdržali su sve BiH
Vidi originalni članak

Hrvatska je u kvalifikacijama primila samo četiri gola pa uz Španjolsku, Portugal i Njemačku ima najbolju obranu u Europi. No, naš protivnik primio je tek dva više što je od njih bilo i za očekivati.

U skupini H vodili su veliku borbu s Bosnom i Hercegovinom za drugu poziciju jer prva je bila rezervirana za Belgiju. Oni su izdominirali uz devet pobjeda i jedan remi (naravno, protiv Grka i to u Bruxellesu 1-1) i gol razliku 43-6!

Grčka je  završila druga uz 19 bodova, dva više od Bosne i Hercegovine. Ključan korak prema drugom mjesto dogodio se u 95. minuti utakmice protiv Bosne i Hercegovine u Pireju 13. studenog 2016.

Naši susjedi su vodili od 32. minute golom Miralema Pjanića, a onda su dobili gol od Tzavellasa  u 95. minuti. U drugoj njihovoj utakmici odigranoj u Zenici završilo je bez golova - tvrdi Grci izdržali su sve napade Bosne i Hercegovine i tako si trasirali put prema dodatnim kvalifikacijama.

VIDEO

Jedini ozbiljan kiks dogodio im se protiv Estonije 31. kolovoza u Pireju kada je završeno bez golova, međutim, veliku uslugu učinio im je i Cipar koji je preokretom pobijedio Bosnu i Hercegovinu 3-2 na isti dan.

Međutim, Grci gube sljedeće kolo protiv Belgijanaca na domaćem terenu (2-1) pa preokretom na Cipru u samo dvije minute hvataju kolosijek. 

Svi rezultati Grčke:

Gibraltar - Grčka 1-4
Grčka - Cipar 2-0
Estonija - Grčka 0-2
Grčka - Bosna i Hercegovina 1-1
Belgija - Grčka 1-1
Bosna i Hercegovina - Grčka 0-0
Grčka - Estonija 0-0
Grčka - Belgija 1-2
Cipar - Grčka 1-2
Grčka - Gibraltar 4-0

Idi na 24sata

Komentari 9

  • svi-smo-isti 20.10.2017.

    Grci imaju sto zivota, uvjek su bili tkvi dosadni a onda uvale nekako iz daljine, slobodnjaka ili kornera. Oni su se dva puta vratili iz mrtvih, protiv BiH u 95 minuti i Cipar je dobio BiH a gubio 2-0. Ta reprezentacija vječito ima steće i treba ih se čuvat. S njma je ztakmica završena tek kad se krene u svlačionicu, trebamo bit vrlo kocentrirani i oprezni.

  • ONEL 17.10.2017.

    Razbit ih ko beba zvecku samo uci ozbiljno u utakmicu nije to više ona GRČKA iz 2006

  • Iskrivljena antena 17.10.2017.

    Grci su isto kikseri kao i naši to će biti 50/50% eventualno može završiti jednim golom razlike da će biti neke dominacije od jednih i drugih to neće ali već vidim dosadnu utakmicu dvije prilično opasne reprezentacije dva giganta tu će živci presuditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare