To je to što me zanima!

Grčka policija zabunom privela devetero turista iz Hrvatske

Policija je u hotelu privela devetero hrvatskih državljana za koje se kasnijom istragom utvrdilo da su 'obični' turisti koji su u Grčki stigli na odmor
Vidi originalni članak

Grčka je policija danas, u cilju pronalaska i uhićenja Hrvata koji su sudjelovali u neredima u Ateni, provodila racije po hotelima i apartmanima u kojima su smješteni hrvatski državljani, a tamošnji mediji otkrivaju da je policija zabunom privela 'krive' ljude.

Naime, policija je u hotelu privela devetero hrvatskih državljana za koje se kasnijom istragom utvrdilo da su 'obični' turisti koji su u Grčki stigli na odmor.

Grci su, podsjetimo, bijesni na policiju koja je imala sve informacije od hrvatske i crnogorske policije, no svejedno nije reagirala i zaustavila navijački okršaj. Grčka policija privela je 98 osoba, većinom Hrvata, ali među njima je bilo i grčkih državljana te po jedan državljanin Njemačke, Austrije, Albanije te Bosne i Hercegovine.

DETALJI MASOVNE TUČNJAVE Trojica navijača su u teškom stanju: 'Jedan ima ozljede mozga, a drugog su opekli' NASTAVAK ISTRAGE Pronašli otiske ubojice! Radi se navodno o državljaninu Grčke?

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cilj policijske akcije je, jasno, utvrditi tko je ubio Michalisa Katsourisa. Privedeni navijači odvedeni su na DNA testiranje budući da je ubojica ostavio tragove na preminulom navijaču. Tijekom čitavog dana policija provodi racije u Ateni, a pojačana je i kontrola na graničnim prijelazima.

Prema neslužbenim informacijama policija ima otiske ubojice, a navodno se radi o grčkom državljaninu.


 


 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Juki9 09.08.2023.

    Kako policija zna da su to otisci ubojice? Mogu li to biti otisci nekoga tko je pomagao ozlijeđenom?

  • kicovz 08.08.2023.

    a prvo su javili da su bili naoružani sa noževima i palicoma👌, smrdi nešto

  • %Šveđanin% 08.08.2023.

    Pa maloprije su to bili oni naoružani noževima, o njima ste pisali, a sad su turisti😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare