To je to što me zanima!

Grčki izbornik napao je Fifu: Nije u redu što su nas kaznili!

"Nisam imao pojma da su to odlučili. Vodili smo protiv Cipra 2-1, a u posljednjim sekundama tih utakmica, izbornici svih momčadi su govorili svojim igračima da zarade žute kartone"
Vidi originalni članak

S ozljedama uoči doigravanja za Svjetsko prvenstvo u Rusiji muči se Hrvatska, ali i Grčka. Nakon što je ostao bez Petrosa Mantalosa, Anastasiosa Donisa i Kostasa Manolasa, grčki izbornik Michael Skibbe potvrdio je da su upitna još dva važna igrača.

- Definitivno imamo problema, igramo protiv Hrvatske, jako dobre momčadi sa dobrim igračima. Posebno su jaki u veznom redu i u napadu, zbog toga nas čeka velika borba. Nama su u ovom trenutku upitni Sokratis i Torosidis, a dva igrača koja su se teško ozlijedila, Donis i Mantalos, definitivno neće biti s nama - rekao je Skibbe.

Osvrnuo se grčki izbornik i na kaznu koju je dobio Kostas Manolas. Njega je Fifa kaznila zbog namjernog čišćenja od kartona uoči utakmice s Gibraltarom pa će propustiti prvi susret s Hrvatskom u Zagrebu.

- Uz to imamo problem i zbog Manolaseve kazne. Ponekad Fifa donese neke "posebne" odluke, a ovo je upravo takva odluka, "posebna". Nisam imao pojma da su to odlučili. Vodili smo protiv Cipra 2-1, a u posljednjim sekundama tih utakmica, izbornici svih momčadi su govorili svojim igračima da zarade žute kartone. Svi su odugovlačili, pa tako i Manolas - dobio je žuti i nije igrao protiv Gibraltara. I onda ga Fifa nakon četiri tjedna odluči kazniti zbog nečega što rade svi igrači. To nije u redu - kaže grčki izbornik.

- Kako god, mi moramo igrati protiv Hrvatske i bit ćemo spremni. Dvije godine se pripremamo za ovakve utakmice i za plasman u Rusiju. Hrvatska je jaka, ali mi ćemo se za prolaz boriti s igračima koje imamo na raspolaganju - zaključio je Skibbe.

Mogao bi Skibbe imati problema i s Panagiotisom Retsosom iz Bayera i Panathinaikosovim veznjakom Dimitrisom Kourbelisom koji u ponedjeljak, zbog manjih ozljeda, nisu trenirali.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • DambaTheBlackMamba 07.11.2017.

    Kaj ovaj cendra ??? Nama fale Čarli, Jedvaj, Badelj, Broz se tek polako oporavio ali još lovi formu a Manđzo pod upitnikom. Ali što je možda najgore ... nismo do sada našli adekvatni taktički recept za destruktivnu igru Grka. Koliko god mi na papiru bili favorit ne bih se usudio kladiti na naš prolaz.

  • MajaSpt 07.11.2017.

    Bezveze, Fifa uvela pravilo, i kad igrači i treneri iskorištavaju to pravilo onda ih se kazni. i treba im crtat svastike kad su kao nacisti.

  • Ironfist 07.11.2017.

    Igraju najodvratniji nogomet. Puno faulova, rušenja, prekida...

Komentiraj...
Vidi sve komentare