To je to što me zanima!

Grčki policajci zbog Boysa pod punom opremom, a njih nema. PAOK nije ni napunio stadion!?

Bad Blue Boysi su u kolovozu unatoč zabrani došli u Ateni i sukobili se s navijačima AEK-a, a u sukobu je stradao grčki navijač kojeg je oštrim predmetom ozlijedio njegov sunavijač
Vidi originalni članak

Dinamo od 18:45 gostuje u Solunu i igra protiv Paoka utakmicu koja ga može odvesti u drugo četvrtfinale europskih natjecanja u samo tri godine. Nakon što su Bad Blue Boysi u kolovozu unatoč zabrani došli u Atenu i tamo se sukobili s navijačima AEK-a, Grčka policija ovog puta ne želi dopustiti ni najmanji incident. Stoga su cijeli dan grčke snage po ulicama Soluna, a najveća koncentracija naoružanih specijalca je oko stadiona Toumba.

KONFERENCIJSKA LIGA PAOK - Dinamo 5-1: Gotov je europski san 'modrih', Grci su petardom izborili četvrtfinale

U neredima u Ateni smrtno je stradao navijač AEK-a, a više od stotinu Bad Blue Boysa ležalo je u grčkim zatvorima nekoliko mjeseci. Dinamo nije prošao AEK i ta utakmica je svima u lošem sjećanju zbog svega što se događalo, a nadamo se da će ova proći puno bolje. Za sada je situacija mirna, Bad Blue Boysa nema na ulicama Soluna i izgleda kako će van stadiona ovaj put sve proći u redu.

Zanimljivo, iako navijači PAOK-a nisu smjeli na domaću utakmicu protekla tri mjeseca u grčkom prvenstvu zbog kazne, nije ih to motiviralo da napune stadion koji ima kapacitet od 28.000 mjesta.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Pobotchnick Leeyoobo 15.03.2024.

    Ti si moja zakletva ti si moj Bog, tvoje ime sja sa ramena mog,a ti,a ti,a ti iiiii, šokiraš me majke mi!

  • KešićIsBack 14.03.2024.

    nisu napunili stadion ..ali su napunili Nevistića

  • Beatrixx 14.03.2024.

    Ajme sto ste naporni s tim "unatoc zabrani dosli su u Atenu". Zabrana se odnosila na dolazak na utakmicu koliko ja znam, ne na dolazak u Atenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare