Obavijesti

Sport

Komentari 1279

PAOK - Dinamo 5-1: Gotov je europski san 'modrih', Grci su petardom izborili četvrtfinale

PAOK - Dinamo 5-1:  Gotov je europski san 'modrih', Grci su petardom izborili četvrtfinale
14

Dinamo je ispao iz Konferencijske lige nakon što je na Maksimiru stekao dva gola prednosti. PAOK je zabio tri gola u prvom poluvremenu, onda Hoxha je vratio uzbuđenje, samo da bi 'modri' klonuli na kraju utakmice

Nogometaši  Dinama nisu se uspjeli plasirati u četvrtfinale Konferencijske lige, u uzvratnom su susretu osmine finala izgubili na gostovanju u Solunu od PAOK-a sa 1-5 i tako ispustili 2-0 prednost stvorenu u prvoj utakmici.

Golove za PAOK postigli su Abdul Rahman Baba (26.), Petar Sučić (33-ag), Brandon Thomas (42.), Konstantinos Koulierakis (72.) i Andrija Živković (88.-11m), dok je jedini pogodak gol za Dinamo postigao Arber Hoxha (49.).

Statistika PAOK - Dinamo

Po Dinamo je kobno bilo prvo poluvrijeme koje su Zagrepčani odigrali ispod svake kritike, osim što su primili tri pogotka dopustili su grčkom sastavu još nekoliko izglednih prilika. Posebno loše Zagrepčani su reagirali u skok-igri kod prekida, Baba je prvi gol postigao nakon udarca iz kuta, dok je Brandon za 3-0 pogodio također glavom ostavši nečuvan na drugoj stativi.

Kod gola za 2-0 udarac Koulierakisa s distance pogodio je Sučića u leđa, lopta je promijenila smjer i prevarila Nevistića. I četvrti gol PAOK-a stigao je nakon kornera kada je Koulierakis najvjerojatnije ključni pogodak na utakmici postigao iz gužve prsima. Konačnih 5-1 postavio je Živković pred kraj dvoboja nakon što je Mišić pokosio Despodova u svom kaznenom prostoru.

Solun: PAOK i Dinamo u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige

Kvalitetnu utakmicu u sastavu Dinama odigrao je Hohxa, i to ne samo zbog gola, nego i stoga što je bio stalna prijetnja domaćoj obrani na lijevom krilu. On je u 49. minuti iskoristio lošu reakciju braniča PAOK-a i preciznim udarcem svladao Kotarskog, no pokazalo se kako to nije bilo dovoljno za prolazak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
PAOK - Dinamo, Konferencijska liga 18.45 sati , Toumba Stadium, Solun
PAOK
Baba 26', Koulierakis 33', 72' Brandon 43', Živković 89'
5 : 1
Dinamo
Hoxha 49'
Sortiranje događaja
90+6'

Kraj utakmice!

90'

Šest minuta sudačke nadoknade za Dinamo koji zaostaje za dva gola.

89'

GOL! Živković je zabio za 5-1. Pucao je u jednu stranu, a Nevistić se bacio u drugu...

87'

Penal za PAOK! Mišić je srušio Despodova klizećim startom. Veznjak 'modrih' sugerirao je kako kontakt nije bio značajan, ali Osmars nije promijenio mišljenje ni nakon VAR snimke. Ostaje penal za Grke.

85'

Velika obrana Kotarskog! Mišić je zaprijetio 'bombom' s 25 metara, bio je to vrlo dobar i silovit udarac, ali je Hrvat pred PAOK-ovom mrežom bio spreman.

Komentari 1279