To je to što me zanima!

Grčki reprezentativci ne žele bonuse za prolazak u osminu

Deset godine poslije osvajanja Eura u Portugalu, Grci su prvi put u svojoj povijesti izborili drugu fazu Svjetskog prvenstva. Ali za to ne žele prihvatiti novčanu nagradu
Vidi originalni članak

Antonis Samaras, grčki premijer, želio je nagraditi igrače za veliki posao koji su i prije utakmice protiv Kostarike napravili na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. No, na njegovo iznenađenje, pa onda i iznenađenje šire javnosti, igrači su premije - odbili! 

- Ne želimo nikakve bonuse ni novac. Igramo samo za Grčku i za grčki narod. Od Vas želimo samo podršku u našem pokušaju da nađemo pravo zemljište i izgradimo sportski centar koji će biti dom za našu reprezentaciju - stoji u pismu koje su grčki reprezentativci poslali premijeru. 

Pismo su potpisali svi članovi reprezentacije, uz objašnjenje da znaju da su dobro plaćeni ljudi, pa ne moraju uzimati novac za nastup u reprezentaciji, nego žele da se izgradnjom dobrog kampa napravi nešto i za budućnost grčkog nogometa. 

Podsjetimo, zbog želje za bonusima već su štrajkali i prijetili Kamerunci, Ganci i Nigerijci, a na dan kad su se Grci odrekli novčanih nagrada, objavljeno je da će njemački reprezentativci dobiti po 50 tisuća eura ako izbace Alžir u osmini finala.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • El Tractor 18.02.2015.

    Država u krizi,pametan potez, možda su i naši tako trebali...

  • mladen3x 30.06.2014.

    E to je čast,tako se predstavlja svoja domovina a ne kao ovi naši na čelu s Kovačem,poberi paru i čim prije doma,sramota za naciju....

  • jožek2 30.06.2014.

    Ali zato Hrvatski reprezentativci žele i dobili su bonuse i nagrade za ispadanje i loše igre , i mislim da bi trebali žestoko napasti kolege Grke koji neće novac, to će Šuker vjerojatno sve srediti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare