To je to što me zanima!

Grealish zabio prvijenac, Man. City uvalio 'petardu' Norwichu

Sav bijes nakon dva poraza na otvaranju sezone "građani" su na domaćem terenu iskalili nad "kanarincima" koji nisu zapucali u okvir gola. Zabijali su Krul (autogol), Grealish, Laporte, Sterling i Mahrez
Vidi originalni članak

Nije dobro krenula sezona za Pepa Guardiolu i Manchester City, dva poraza 1-0 u prve dvije službene utakmice i izgubljen Community Shield, ali ovu subotu stroj se ipak pokrenuo. Norwich City popio je četiri komada u Manchesteru (5-0).

POGLEDAJTE VIDEO: Veseli Guardiola

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golman Norwicha Tim Krul zabio je autogol već u sedmoj minuti. Nikad se nije dogodilo da prvi premijerligaški gol Cityja u sezoni, a ovo mu je 25., bude baš autogol.

Jack Grealish, ovoljetno pojačanje iz Aston Ville, poentirao je u 22. na asistenciju Gabriela. On je postao prvi Englez koji je zabio u debiju za Manchester City na domaćem terenu još od Franka Lamparda protiv Chelseaja 2014.

Norwich je izgledao kao momčad koja je zalutala na Etihad, ništa nije pokazao u igri prema naprijed, a City je lakoćom zaključio posao s još tri gola u nastavku.

Aymeric Laporte zabio je u 64., Raheem Sterling u 71., nakon druge Gabrielove asistencije. Konačnih 5-0 postavio je Riyad Mahrez u 84. Proigrao ga je Ruben Dias.

Golove s utakmice Manchester City - Norwich City možete pogledati OVDJE.

Premiership, 2. kolo:

  • Aston Villa - Newcastle United 2-0
  • Crystal Palace - Brentford 0-0
  • Leeds - Everton 2-2
  • Manchester City - Norwich 5-0

Idi na 24sata

Komentari 8

  • City4Life 21.08.2021.

    Odlicna pobjeda, slijedi Arsenal znači još lakša 3 boda hehe

  • Slender 21.08.2021.

    Odlican igrac ali dosta skup.

  • rijeka.cetina.86 21.08.2021.

    dati 100M eura za najlosijeg engleskog igraca,ali tako se pere lova vjerojatno su ucili od mamica i dinama kako se to radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare