To je to što me zanima!

Grički top: Mamiću vrijeme je da odeš iz Dinama - bum"

Transparenti izvršnom dopredsjedniku Dinama Zdravku Mamiću niču po Zagrebu kao voćke poslije kiše. Ima ih na mostovima, nadvožnjacima, a najnoviji je na Gornjem gradu
Vidi originalni članak

Na Gričkom topu, jednoj od najpoznatijih znamenitosti grada Zagreba osvanuo je transparent "Mamiću vrijeme je da odeš". Poruku gazdi Dinama snimio je čitatelj 24sata I.O. 

Bojkot Dinamovih navijača počeo je nakon otkaza Velimiru Zajecu. Najžešći navijači "modrih" isprovocirani potezom Zdravka Mamića odlučili su da je dosta. Pozvali su na bojkot svih utakmica voljenog kluba. Od tada ih nema na sjevernoj tribini, utakmice prate u kinu Mosor i ne odustaju od borbe protiv Mamića. 

Još i prije bojkota na gotovo svakoj utakmici moglo se čuti pogrdno skandiranje Zdravku Mamiću. Nakon bojkota, Mamić je u klub doveo Vahida Halilhodžića, došao je i Ante Rukavina, Dinamo je proigrao. Ostvario fenomenalan uspjeh pobjedom nad Villarrealom, no navijača nema. Oni traže ostavku i privatizaciju da i navijači mogu sudjelovati u politici kluba, a ne da se sve vrti oko jednog čovjeka. 

No Mamiću izgleda da ne smeta bojkot. Više ga ne vrijeđaju na utakmicama, navijača na europskim utakmicama nikad nije manjkalo, jedino, fali onaj huk sa sjevera...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare