To je to što me zanima!

Griezmann presudio: Atlético puše za vratom Barçi i Realu

Nije to bila partija za pamćenje Simeoneove momčadi. Presudio je jedan gol najboljeg igrača "colchonerosa" Antoinea Griezmanna koji je nastavio sjajan niz protiv Deportiva
Vidi originalni članak

Atlético je pobijedio Deportivo na Vicente Calderónu 1-0 u šestom kolu Primere i vratio se u sam vrh ljestvice, dva boda iza vodećeg Reala te jedan iza Barcelone.

Gosti iz Galicije dugo su pružali otpor "colchonerosima" znajući da na njihovu stadionu nisu pobijedili dugih 17 godina. Atléticu se otvorilo u nadoknadi prvog poluvremena kad je gostujući igrač Faycal Fajr zaradio drugi žuti karton.

Deportivo se nije uspio obraniti s igračem manje u nastavku, a odlučujući trenutak zbio se u 70. minuti kad je Kévin Gameiro uposlio Antoinea Griezmanna kojem nije bilo teško ubaciti loptu u praznu mrežu.

Francuski reprezentativac zabio je šesti gol u devetoj utakmici protiv kluba iz La Coruñe, od čega četvrti u dresu madridskih crveno-bijelih.

Desni bek "vatrenih" Šime Vrsaljko s klupe je pratio pobjedu svoje momčadi protiv sastava koji ni u trećoj gostujućoj utakmici sezone nije uspio zabiti gol. Deportivo zauzima 15. poziciju s pet bodova.

Primera, 6. kolo:

  • Leganés - Valencia 1-2
  • Atlético - Deportivo 1-0
  • Villarreal - Osasuna 3-1
  • Espanyol - Celta (20:45)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 15

  • Josip Joe Milovich 25.09.2016.

    Odlika velikih momčadi je da pobjeđuju i kad ne igraju dobro.

  • Hrco14 25.09.2016.

    Presudila iskljucivo individualna kvaliteta Gameira Grizzemana Katastrofa ovakav atletico moze i dinamo dobit na hajdukovom stadionu

  • zlatny 25.09.2016.

    očajni su, da Deportivo nije ostao bez igrača teško bi do pobijede..

Komentiraj...
Vidi sve komentare