To je to što me zanima!

Griezmannu ultimatum: Odluči do nedjelje ili nisi u prvih 11...

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps ne želi da mu bilo što ometa igrače za vrijeme SP-a pa je Griezmannu i Lemaru dao ultimatum da do nedjelje odluče o budućnosti
Vidi originalni članak

Priči o potencijalnom transferu Antoinea Griezmanna u Barcelonu nikako da dođe kraj, a izgleda da je upravo ta neizvjesnost razljutila i izbornika francuske nogometne reprezentacije.

Sudeći prema francuskim medijima, izbornik Didier Deschamps dao je ultimatum Antoineu Griezmannu i Thomasu Lemaru da moraju odlučiti o svojoj budućnosti prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji. Deschamps ne želi da mu takve stvari ometaju momčad uoči ovako velikog natjecanja.

TRANSFER BOMBA! Salah ponuđen Barceloni! Sve ovisi o - Antoineu Griezmannu

Iz reprezentacije stižu informacije kako je Deschamps ozbiljno porazgovarao s Griezmannom u vezi njegove budućnosti i angažmana oko reprezentacije. Ljutit je jer smatra da ga te stvari sprječavaju da da sve od sebe za nacionalnu vrstu pa mu je dao dva dana da donese odluku, a kao sankcija navodi se izostavljanje iz početne jedanaestorke na Mundijalu.

Dvojac odluke mora donijeti do nedjelje, dan nakon zadnje prijateljske utakmice Francuza prije SP-a.

Na Griezmannu je da odluči hoće li prihvatiti ponudu Barcelone, koja je spremna za Francuza dati 100 milijuna eura prije 1. srpnja, ili će ostati u Atletico Madridu. Za Monacovog veznjaka pak stižu ponude iz različitih europskih klubova.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mrvica34 10.06.2018.

    Cuj ovog faktora....koje su to ucjene tog izbornika to je katastrofa

  • pisipropalo 10.06.2018.

    Mi pljujemo po našima a sve ostale ekipe se isto čuvaju za SP. Francuzi, Njemci, Španjolci nisu blistali. Imam dobar osjećaj...mogli bi mi daleko!!!

  • user_432191 09.06.2018.

    Tako i treba samo oštro nema cile mile

Komentiraj...
Vidi sve komentare