To je to što me zanima!

Grobari tumaraju Solunom tražeći Dinamove navijače

Doći će ih najmanje 200. U odličnim su odnosima s navijačima PAOK-a. Veže ih ista boja, crno bijela, religija..., kaže za 'grobare' grčki novinar
Vidi originalni članak

Na solunskom trgu, ispod mramorne statue Aristotela, jutros su počeli pristizati 'grobari', navijači beogradskog Partizana.
- Doći će ih najmanje 200 iz Srbije. U odličnim su odnosima s navijačima PAOK-a. Veže ih ista boja, crno bijela, religija... Uostalom to su pobratimljeni klubovi - rekao je grčki novinar Kostas Petrotos. Podijelili su se u nekoliko skupina tražeći Dinamove navijače. No potraga im je uzaludna, budući da zbog bojkota Zdravka Mamića i dogovora dva kluba Boysi nisu doputovali u Solun.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • dadozgdum 30.09.2010.

    ovaj žižula je neki komedijaš hahahahaha sve se vidi iz priloženog dodu vam belgijanci a vi sjekirama el. kablovima na njih hahahahha AJMO DINAMO!!!

  • mayhem26 30.09.2010.

    @Žižula fuck of!Ja sam Ultras,pa opet kažem svaka čast BBB-ima i na bojkotu i na ovome sto su zajebali grobare,a ti da imas imalo mozga tada bi podržavao Dinamo jer ipak je to klub koji predstavlja našu državu u Europi kao i Hajduk.............

  • areljano 30.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare