To je to što me zanima!

Gruzijac raskrvario Pinta: 'Uho mu je otkinuto, brzo su zašili'

Naši liječnici su mu to vrlo brzo zašili, ali loše se osjećao, rekao je da će igrati, ali da će vidjeti da li može ili ne može. Nakon pet minuta je signalizirao da ipak ne može, ali Šitum je odigrao odlično, kaže Bjelica...
Vidi originalni članak

Portugalski branič Ivo Pinto vratio se u Dinamo nakon tri godine i počeo u prvih 11 protiv Saburtala (2-0) u drugom pretkolu Lige prvaka. Miljenik navijača Dinama igrao je solidno na desnom beku, barem do ozljede.

Naime, početkom drugog poluvremena Pinto je bio u skoku s igračem Saburtala Kokreidzeom koji ga je prilikom duela udario laktom u glavu. Portugalac je odmah pao na pod, a brzinom munje je u teren uletjela liječnička služba Dinama.

PRIZNAO PA PONIŠTIO E moj sudac: Zašto je Dinamu poništen treći gol Kadziora?

Nekoliko vata na uhu i činilo se da je sve pokrpano. Pinto je nastavio s igrom, no nakon nekoliko minuta opet je pao od nemoći na travu i pokazao Bjelici da jednostavno ne može više. Prilikom udarca Gruzijac mu je otkinuo uho, zbog čega više nije mogao nastaviti te je izašao iz igre.

STRATEG MODRIH NIJE ODUŠEVLJEN Bjelica: Nismo uspjeli igrače uvjeriti koliko su Gruzijci dobri

-  Uho mu je otkinuto u dužini od 1,5 centimetra, naši liječnici su mu to vrlo brzo zašili, ali loše se osjećao, rekao je da će igrati, ali da će vidjeti da li može ili ne može. Nakon pet minuta je signalizirao da ipak ne može, ali Šitum je odigrao odličnu utakmicu, bio je vrlo aktivan i vrlo ofenzivan, pomogao je kod prvog pogotka. Jako sam zadovoljan s njim - rekao je nakon utakmice trener Dinama Nenad Bjelica, a prenose Sportske Novosti.

SABURTALO - DINAMO 0-2 Igra se briše, prednost piše! Dinamo je srušio Saburtalo

Pred Pintom je sad mala pauza kako bi se u potpunosti oporavio te pripremio za nastavak sezone, a Šitum se pokazao dostojnom zamjenom u izostanku Petra Stojanovića koji je odrađivao utakmicu kazne zbog crvenog kartona kojeg je zaradio u utakmici protiv Benfice u osmini finala Europske lige.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • contreras 24.07.2019.

    Situm je djete dinama maximum secizvuklo iz njega ali uvjek treba momcad nekog predanog solidnog igraca. Ne glumi zvijezdu

  • It's kišing 23.07.2019.

    Odmah sam se sjetio meča Tyson Hollyfield... Idem gledat snimku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare