To je to što me zanima!

Gruzijci nas 'išamaraju' kad se sjete: Oni su nogometna nacija

Teren u Tbilisiju bit će odličan, Hajduku bi se trebali vratiti Kouassi i Anđelković, a ne vjerujem da će ponoviti sterilnost i nesreću iz prvog susreta u Splitu, kaže Šušak
Vidi originalni članak

Hajduk je imao dominaciju, ali nije je pretočio u rezultat. Gruzijcima ostaje još 90 minuta da se bore, jer vjerujem u prolaz Hajduka, koji je puno jača momčad, rekao je Ivo Šušak.

Iznenađen je pobjedom Dile Gori na Poljudu. Hajduk protiv Gruzijaca nije odigrao na nivou kakav je imao u nekoliko prethodnih utakmica, a s tim se složio i Šušak.

- Hajduku je najveći problem bio loš teren, koji je bio veliki ograničavajući faktor, kao i izostanka Kouassija i Anđelkovića - kaže Šušak i pojašnjava:

- Teren u Tbilisiju bit će odličan, Hajduku bi se trebali vratiti Kouassi i Anđelković, a ne vjerujem da će ponoviti sterilnost i nesreću iz prvog susreta u Splitu.

Gruzijske su reprezentacije pobjeđivale i A i U-21 i U-17 reprezentacije Hrvatske, a sada je Dila Gori pobijedila Hajduk. I to na Poljudu.

- Mnogi reprezentaciju Rusije doživljavaju kao jedinog nasljednika nekadašnje četvrte reprezentacije svijeta, SSSR-a. No zaboravljaju da je u svakoj generaciji bilo 3-5 Gruzijaca, da je Dinamo Tbilisi bio veliki klub, na koncu, i da su Gruzijci nogometna nacija, premda ih ima 4.5 milijuna, kao i nas Hrvata - kaže Šušak.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • JosipPrelčec 03.08.2013.

    Kaže Šušak da nas išamaraju, naravno kad imamo debile za trenere koji ne vide dalje od svog ega.Koji su to trenerske kvalitete.Jurčić.Vulić.Ivanković,Pudar,Katalinić i da ne nabrajam dalje, ni jedan nema svoje ja koliko, su puta otjerani i ponovo se vračaju jadno.Eto samo lova i lova nema tu obraza ni morala,zato nam je tako

  • Colonel is back 03.08.2013.

    kako ono kmece dalmosi: jajduk ima premladu momcad,pa onda teren ne valja posto hajduk igra tika-taku,pa onda je mamic kriv,pa je rijeka kriva sto uzima dinamove igrace,pa im je lokomotiva kriva itd itd itd...a nije im kriv kerum,andabak,brbic,males i ostala bivsa uprava koja je sisala i unistavala klub.sami ste krivi za sve zato prestanite kmecat vise!

  • Hary_1 03.08.2013.

    Ža mi je ajduka, činjenica je da nisu imali sreće, ali nemaju ni kvalitet. Previše je tu rupa, od obrane, vezne linije, pa do napada, ali iskreno virujem da uz malo više angažmana i sportske sriće mogu i moraju proć gruzijce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare