To je to što me zanima!

Gruzijci srušili Hajduk u Splitu; Tudor: Ovo je bio antinogomet

Nogometaši Hajduka izgubili su u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige na Poljudu od gruzijske Dile Gori 1-0. Gol odluke zabio je Iluridze u 24. minuti
Vidi originalni članak

Ne mogu sa sigurnošću tvrditi, ali oni će igrati zatvoreno, rekao je u najavi utakmice trener Hajduka Igor Tudor. I nije pogriješio. Upravo tako postavili su Gruzijci na Poljudu, a to se na kraju pokazalo i kao pobjednička taktika. 

Dila Gori je na Poljudu pobijedila 1-0 golom Iluridzea iz 24. minute, iako je Hajduk imao potpunu dominaciju na terenu. Ali lopta večeras nije htjela u gol.

- Nemam što zamjeriti svojim momcima. Nismo zaslužili poraz, oni su igrali antinogomet, igrali su bunker. Zabili su iz jedine šanse. Čestitam svojim igračima. Ali to je nogomet. Ponekad je nogomet nepravedan. Onaj tko je bolji ne dobiva svaki put. No imamo i uzvratnu utakmicu. Hrabri nas ova igra. Osjetio se izostanak Anđelkovića i Kouassija koji će vjerojatno moći igrati u uzvratu - rekao je Igor Tudor za HRT nakon utakmice.

Hajdukovci su pokušavali iz svih pozicija, a najbliže golu bili su u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela kada je udarac Caktaša zaustavila prečka.

Veliku priliku za izjednačenje imali su Splićani i u 85. minuti, ali tada je odličan udarac Kiša glavom s pet metara još bolje obranio gruzijski golman.

- Imao sam tu veliku šansu. Nekad uđe, danas nije htjela. Mislim da smo bili bolji, hvala navijačima. Šteta zbog ovog rezultata, zaslužili smo pobjedu. Idemo u uzvrat dati sve od sebe da prođemo dalje - rekao je Kiš.

U drugom poluvremenu sudac je pokazao i dva crvena kartona, po jedan na svakoj strani. Jozinović je u 20-ak minuta dobio dva žuta kartona zbog sprječavanja kontre Gruzijaca, dok je s druge strane pocrvenio Kižaneišvili.

Hajduk će tako na uzvratu za tjedan dana opet morati napasti Gruzijce koji su večeras itekako pokazali da se znaju braniti. Bit će teško, ali Splićani su pokazali da mogu, samo lopta večeras jednostavno nije htjela u gol.

Idi na 24sata

Komentari 450

  • kreso111 03.08.2013.

    antinogomet ali s hajdukove strane

  • PejoGudelj 02.08.2013.

    TUDOR glmi velig strucnjaka mislim da mu je bzo kraj

  • PejoGudelj 02.08.2013.

    Poštovani, molimo Vas da pišete s isključenim Caps Lockom kao i svi ostali korisnici na portalu. LP, Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare