To je to što me zanima!

GSP nakon godinu i pol opet u kavezu: Bit će to teška borba...

Veliko je pitanje je li Kanađanin i dalje jedan od najboljih 'p4p' boraca, a u nedjelju oko 4 ujutro testirat će ga i na to pitanje dati odgovor iznimno moćni Carlos Condit
Vidi originalni članak

U travnju prošle godine šesti je put obranio UFC pojas u velter kategoriji (do 77 kilograma), a samo par mjeseci kasnije ozlijedio je koljeno. Pauzirao je jako dugo, točnije, nakon godinu i pol dana Georges St-Pierre vraća se u kavez.

Veliko je pitanje je li Kanađanin i dalje jedan od najboljih 'pound 4 pound' boraca, a u nedjelju oko 4 ujutro testirat će ga i na to pitanje dati odgovor sjajni Carlos Condit.

Amerikanac će ga pokušati šokirati na njegovom terenu u Montrealu na UFC-u 154. Obzirom da GSP-a dugo nije bilo, borio se s Nickom Diazom pa pobjedom preuzeo privremeni pojas.

- Cijeli život sanjam o ovoj borbi s Georgeom i cijela moja karijera sumirat će se u tih 25 minuta - rekao je Condit.

Za promjenu nije bilo 'trash talka', ali to je bilo i za očekivati jer su oba borca prava gospoda. 

No, tako se neće ponašati u kavezu. Čeka nas odlična borba jer je Condit iznimno moćan. Ima 28 pobjeda, od čega 13 nokautom i 13 različitim polugama. Nikad nije nokautiran, a u zadnjih šest godina ima jedan jedini poraz i to podijeljenom odlukom sudaca.

Kladionice mu ipak ne vjeruju iako je GSP u pet od posljednjih šest borbi slavio odlukom sudaca, koeficijent na njega vrti se oko 2,90, dok je na Kanađanina oko 1,30.

Većina MMA svijeta nada se pobjedi favorita jer bi u tom slučaju u idućoj godini dočekali jednu od najvećih MMA borbi svih vremena, GSP protiv Andersona Silve.

GSP vs. Condit

  • 31 godine 28
  • 178 visina 188
  • 77 težina 77
  • 193 raspon ruku 193
  • 22/2 pobjede/porazi 28/5
Idi na 24sata

Komentari 7

  • jane eyre 17.11.2012.

    Nadam se da će GSP pobijediti, bilo bi ga lijepo vidjeti u borbi sa Silvom

  • kkoprivn 17.11.2012.

    Condit dobiva

  • Canales16_1 17.11.2012.

    navijat cu za gsp-a samo da vidim super borbu s andersonom

Komentiraj...
Vidi sve komentare