To je to što me zanima!

Guardian: Modrić i Sneijder će pojačati Manchester United?

Ode li Wayne Rooney u Real, Sir Alex će pokušati ublažiti bol dovođenjem Luke Modrića iz Tottenhama i W. Sneijdera iz Intera, piše danas engleski Guardian
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Manchester Uniteda iz dana u dan ponavlja da nema baš nikakve šanse da Wayne Rooney napusti klub. I možda bi mu navijači i povjerovali da nedavno nisu već proživjeli sličan scenarij s Cristianom Ronaldom. Portugalac je bio daleko najbolji igrač 'crvenih vragova', u klubu su obećavali da će ostati još godinama, a onda se pojavio Real. 'Kraljevi' nisu pitali za cijenu i Ronaldo je potpisao za 'klub iz snova'. Slično bi se već u siječnju ili najkasnije na ljeto moglo dogoditi i s nestašnim Rooneyem. No to i ne bi trebalo biti tako loš potez za navijače iz Hrvatske. Bar ako je vjerovati Guardianu.

- Ode li Rooney u Real, Sir Alex će pokušati ublažiti bol dovođenjem Luke Modrića iz Tottenhama i Wesleya Sneijdera iz Intera - piše engleski Guardian.

Priča i ne bi trebala biti toliko senzacionalna ako se zna da je škrti Škot i prošlog ljeta 'zagrizao' za Luku, no tada je hrvatski reprezentativac odbacio nagađanja potpisavši novi ugovor sa Spursima. Novac Manchesteru nije problem, a prodajom Rooneya imali bi dovoljno za obojicu čarobnjaka, Sneijdera i Modrića.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare