To je to što me zanima!

Guardian: Za Zdravka i Zorana Liga prvaka počela je u ćeliji...

Zdravko i Zoran Mamić, Dinamov izvršni predsjednik i trener, proveli su 11 dana u pritvoru. Kad su izašli i došli na utakmicu, tisuće navijača je otišlo, piše Guardian
Vidi originalni članak

Dinamo će u srijedu dočekati Arsenal u prvom kolu ovogodišnje Lige prvaka. Na Maksimir se vraća najelitnije klupsko nogometno natjecanje u svijetu, a britanski Guardian u najavi utakmice bavi se braćom Mamić, Zdravko i Zoranom.

- Za braću Mamić, Dinamovog izvršnog predsjednika Zdravka i trenera Zorana, kampanja za ulazak u Ligu prvaka počela je u zatvorskoj ćeliji - piše Guardian o danima u kojima su Zdravko i Zoran bili u Remetincu, a izašla su na dan utakmice protiv luksemburške Fole Esch u drugom pretkolu Lige prvaka.

- Zoran i Zdravko proveli su 11 dana u pritvoru. Zajedno s njima, osumnjičen je i visoki član HNS-a, inače bivši djelatnik Dinama Zoran Vrbanović. Kad su braća Mamić došla iz pritvora na utakmicu s Folom Esch, tisuće navijača napustilo je stadion - dodaju Britanci, koji su, čini se, dobro upućeni u cijelu situaciju oko Dinama.

- Zdravko ne posjeduje Dinamo, klub je Udruga građana, ali sve je pod Zdravkovom kontrolom. Bad Blue Boysi žele sudjelovati u glasovanju, ali Zdravko ih je izmanervrirao - piše Guardian i dodaje kako je posjeta na Maksimiru mizerna, no i kako bi se to moglo promijeniti kad dođe Arsenal.

Podjsećamo, USKOK je donio rješenje o provođenju istrage protiv Zdravka i Zorana Mamića, a sumnjiči ih za zloporabu položaja i ovlasti te poticanje na zloporabu, davanje i primanje mita te utaju poreza. Pušteni su nakon plaćene jamčevine.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Shaman Shaulich 15.09.2015.

    PSG, Real itd. su privatni klubovi, ne dobivaju novac od grada, Dinamo je državni klub, on dobiva novac od grada...

  • nosper 15.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Van zakona 15.09.2015.

    I opet ću ponoviti.. Neka živi Dinamo.. Mamići su lopine

Komentiraj...
Vidi sve komentare