To je to što me zanima!

Guardiola: Bio je zbunjen, ali je brzo shvatio poruku. Igrače kao Gvardiol jako je teško pronaći

U utorak je majstorski zabio Real Madridu u četvrtfinalu Lige prvaka (3-3), a u subotu Lutonu u visokoj pobjedi. Joško Gvardiol je oba gola dao slabijom, desnom nogom
Vidi originalni članak

Briljantni. Tako se jednom riječju mogu opisati nastupi hrvatskih nogometaša u Manchester Cityju, Matea Kovačića i Joška Gvardiola. Obojica su zabila krasne eurgolove u visokoj pobjedi 'građana' protiv Lutona 5-1.

Kovačić je krasno pogodio za 2-0 pod prečku, a Gvardiol je postavio konačnih 5-1 zabivši drugi prekrasan gol u tjedan dana. U utorak je majstorski zabio Real Madridu u četvrtfinalu Lige prvaka (3-3) na gostovanju, oba je dao slabijom, desnom nogom.

Menadžer 'građana' Pep Guardiola bio je pun hvale za hrvatskog defanzivca iako mu je trebalo neko vrijeme da se privikne na njegove zamisli.

- Jako je napredovao otkako je došao. Kad je tek stigao, bio je zbunjen i gubio je puno lopti. Rekli smo mu da obrambeni igrači moraju igrati jednostavno. Shvatio je poruku i danas je bio nevjerojatno dobar. Takve je igrače teško naći. Odličan je i desnom nogom - komentirao je španjolski stručnjak nakon uvjerljive pobjede Cityja.

Pred momčadi iz Manchestera je ljuta bitka za naslov engleskog prvaka koju će do samoga kraja voditi s Arsenalom i Liverpoolom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • edo0308 13.04.2024.

    Naš Dinamovac💙💪

  • pero trta. 13.04.2024.

    Sa dvadeset dvije godine zvijezda velikog kluba, svaka čast

  • smrekovaca 13.04.2024.

    buduci ramos

Komentiraj...
Vidi sve komentare