To je to što me zanima!

Guardiola, čuvaj se! Dinamovci trenirali uoči velikog okršaja...

Bjelica je imao sve igrače na raspolaganju osim Andrića i Leškovića koji imaju problema s ozljedama i nisu opće ni išli na put, a travnjak Etihada osjetili su i 'povratnici' Izet Hajrović i Amer Gojak...
Vidi originalni članak

Cijeli dnevni plan dinamovaca je kasnio. Modri su kasnije sletjeli nego što je to bilo planirali pa je sukladno time i pressica odrađena nešto kasnije, a navečer su igrači Nenada Bjelice napokon istrčali na travnjak predivnog Etihada gdje će u utorak zaigrati protiv brojnih svjetskih zvijezda koje nose boje Cityja u 2. kolu Lige prvaka.' Za divno čudno', Zagrepčane je u Manchesteru dočekalo kišovito vrijeme.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bjelica je imao sve igrače na raspolaganju osim Andrića i Leškovića koji imaju problema s ozljedama i nisu opće ni išli na put, a travnjak Etihada osjetili su i 'povratnici' Izet Hajrović i Amer Gojak koji su shvatili kako je to kada se Nenad Bjelica naljuti. Naučili su svoju lekciju i sada je vrijeme za daljnje izazove.

Poraz protiv Varaždina malo je narušio atmosferu u momčadi, no to se sve s vremenom popravilo, a atmosfera jednostavno ne može biti loša kada igrate protiv jedne od najboljih i najskupljih momčadi na svijetu.

DINAMOVCI U MANCHESTERU Bjelica: Godi čuti Guardioline pohvale, De Bruyne? Nije plus

Ovo će biti dvoboj dvije prvoplasirane momčadi skupine C, a Dinamo je na prvom mjestu zbog pobjede nad Atalantom 4-0 i bolje gol razlike. Guardiola je sipao hvalospjeve na račun 'modrih' i njihovog stratega Nenada Bjelice, a mi se nadamo da će hrvatski prvak ponoviti identičnu predstavu i takvom igrom se mogu nadati barem bodu što bi bio nevjerojatan uspjeh protiv jedne od najjačih momčadi na svijetu.

CITYJEVCI HVALILI MODRE Pep: Dinamo je dao upozorenje. Hrvati? Sjajni u svakom sportu

Utakmica se igra u utorak od 21 sat na Etihadu u Manchesteru, a prijenos je na Planet Sportu 1.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • branimir220250 01.10.2019.

    Joj mene joj , treba to trijezno dočekati , još deset sati do početka😜😠😠😠😠

  • mexpert 01.10.2019.

    evo, upravo pije normabele

  • Zmar116 01.10.2019.

    Govori se danima da će City izvesti rezervnu postavu protiv Dinama...Zato odjednom sad toliki optimizam ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare