To je to što me zanima!

City već može slaviti prolazak u četvrtfinale: Petarda u Lisabonu

Momčad Pepa Guardiole već u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka kod Sportinga u Lisabonu odradila je cijeli posao. Englezi su razbili Portugalce s uvjerljivih 5-0
Vidi originalni članak

Uz odličnu predstavu Manchester City je, može se reći, prolaz u četvrtfinale osigurao već u prvom dvoboju osmine finala budući je s čak 5-0 pobijedio Sporting u Lisabonu. Iako je portugalska momčad igrala sjajno u skupini (izbacila je i dortmundsku Borussiju), a igra jako dobro i u domaćem prvenstvu, protiv Cityja Portugalci nisu mogli doslovno ništa.

Manchester City je vrlo brzo došao do dva gola prednosti u Lisabonu. Već u sedmoj minuti, nakon lijepe, brze i točne akcije za 1-0 je zabio Mahrez. VAR je potom analizirao radi li se o zaleđu, no startno vodstvo gostiju iz Manchestera je potvrđeno. Nije dugo prošlo, a već je bilo 2-0 uz majstorski pogodak Bernarda Silve koji je u trku zahvatio loptu i sjajno je pospremio pod domaću gredu.

Kanonada domaćih vrata nastavljena je i nakon toga pa su do kraja prvog dijela pogađali Foden i još jednom Bernardo Silva, dok je u drugom poluvremenu Sterling dao gol za konačnih 5-0.

Uzvratna utakmica igra se 9. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Bummser 30 15.02.2022.

    Pa ćelavom prevarantu su uvijek štelili do četvrt finala sve one najlakše koji ostanu.

  • 15.02.2022.

    To je onaj City koji je uvik prvi favorit LP, a osvojili ga kad? Smisan trener i mentalitet njihov

  • Marko Markic 15.02.2022.

    Kaze neznalica Bozo Susec da oba kluba su podjednaka i da nema tu favorita.Kad ce u penziji da ga vise ne slusam 🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare