To je to što me zanima!

'Guardiola je bolesnik, zove u tri ujutro i želi pričati o taktici'

Pep je pravi manijak. Konstantno razmišlja o novom sustavu, pod njim smo jako napredovali i za razliku od ranijih godina postali nepredvidivi, rekao je sjajni veznjak
Vidi originalni članak

Pep Guardiola sasvim sigurno spada u grupu najzanimljivijih svjetskih trenera. Veliki broj igrača ga obožava, no s mnogim je zvijezdama ostao u svađi. Desno krilo Bayern Münchena Arjen Robben hvali svog trenera. 

- Pep je pravi 'manijak, bolesnik'. Zaražen je nogometom. U stanju je nazvati vas u tri ujutro kako bi pričao o taktici. On uvijek razmišlja o novom sustavu, pod njim smo napredovali i za razliku od ranijih godina postali nepredvidivi - rekao je nizozemski reprezentativac koji je u užem krugu kandidata za Zlatnu loptu

- Moj naporan rad je prepoznat i drago mi je zbog toga. Ponosan sam što je moje ime na popisu, međutim takve stvari mi nikada nisu bile opsesija. Meni su puno važniji momčadski trofeji - pojasnio je Robben koji se ipak ne želi uspoređivati s Lionelom Messijem i Cristianom Ronaldom:

- Nikako ne volim takve usporedbe. Ta dva igrača su zvijeri. Oni su iznad svih nas ostalih - zaključio je Robben. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • chelseafc_boy 12.11.2014.

    naslov članka glasi tako da čovjek dobije dojam da ovaj ima negativno mišljenje o Guardioli,kad u samom članku sasvim pozitivno.uvijek preuveličavate s naslovima :)

  • CaptainMarvel 12.11.2014.

    To nije bolest. To je strast i predanost!

  • tomek78 12.11.2014.

    ...i to jos o taktici koja nis ne valja!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare