To je to što me zanima!

Guardiola najavio: Kovačić će igrati nakon skoro četiri tjedna!

Ovo su dobre vijesti i za izbornika Zlatka Dalića uoči nove dvije utakmice s Turskom 12. listopada i Walesom 15. listopada, dokad će Kovačić imati vremena i uhvatiti pravi ritam
Vidi originalni članak

Ne znam koliko će minuta dobiti, od početka ili u drugom poluvremenu, ali igrat će.

Nakon gotovo četiri tjedna otkako je 2. rujna igrao 84 minute protiv Fulhama, Mateo Kovačić spreman je za povratak na travnjak. Manchester City u srijedu na St. James Parku (21:00) gostuje kod Newcastlea u Liga kupu, a Pep Guardiola najavio je minute i za hrvatskog veznjaka.

MINIMALISTIČKO UREĐENJE Zavirite u luksuzan stan Izabel i Matea u Londonu koji napuštaju MAN. CITY - ZVEZDA 3-1 Zvezda od senzacije do poraza na Etihadu. City slavio uz čak 37 udaraca, Gvardiol ostao rezerva

- On i Jack Grealish sada su puno bolje. Imamo mnogo ozlijeđenih igrača, ali i onih koji imaju minuta pa ih moramo odmoriti. Nema nas previše, ali naviknuli smo se. Kada smo nekoliko puta osvojili ovo natjecanje, imali smo četiri ili pet igrača koji nisu igrali redovito i to je završilo savršeno. 

OZLIJEDIO SE U REPREZENTACIJI Guardiola otkrio stanje ozljede Kovačića: Propustit će i Zvezdu

Kovačić je propustio i zadnje dvije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo protiv Latvije i Armenije, unatoč najavama nakon Latvije da bi mogao zaigrati protiv Armenije, ozljeda zadnje lože bila je malo teže prirode, pa se produžila stanka i u klubu. 

Ovo su dobre vijesti i za izbornika Zlatka Dalića uoči nove dvije utakmice s Turskom 12. listopada i Walesom 15. listopada, dokad će Kovačić imati vremena i uhvatiti pravi ritam.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare