To je to što me zanima!

Guardiola: Ne znam zašto smo reagirali tek nakon gola Evre

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nije mi jasno zbog čega je moja momčad reagirala tek kada je primila gol, ali svejedno sam ponosan na svoje igrače. Zaslužili su polufinale, rekao je Guardiola
Vidi originalni članak

Jako sam sretan. Bilo je tiho u prvom poluvremenu, ali kada smo primili gol, publika je brzo reagirala i podržala nas. Odmah smo izjednačili, reagirali srcem i zaslužili polufinale, izjavio je trener Bayern Münchena, Pep Guardiola nakon što je bavarska momčad u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, na Allianz Areni svladala Manchester United 3-1. 

Španjolski strateg na klupi Bayerna bio je zbunjen i kao da je tražio odgovor od okupljenih novinara na pitanje zašto je njegova momčad reagirala tek nakon što je gubila. 

- Nije mi jasno zbog čega je moja momčad reagirala tek nakon što je primila gol, ali svejedno sam ponosan na svoje igrače. Naporno su radili i stvarno zaslužili polufinale - rekao je Pep dodavši kako 'nikad nije lako protiv engleskih momčadi'. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 10.04.2014.

    Protiv bayerna kao da kad mu zabiješ gool da a se naljuti. Pa oni zabiju pogodak.

  • robbenn 10.04.2014.

    očekujem polufinale che-real,atm-bay a finale real-bayern

  • korisnik1401 10.04.2014.

    nadam se da će bayern obranit titulu jer su trenutno bez obzira na guardiolu najbolji..jedva čekam da mali pep odleprša iz bayerna da nastave igrat ubojitim nogometom kao prošle godine jer me ova tiki taka uzasno živcira..nit je preučinkovita nit je zanimljiva za gledat sva sreća pa bayern ima savršene igrače koji mogu sami razmišljati...mia san mia :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare