To je to što me zanima!

Guardiola odbio ruku Ronalda na svečanosti za Zlatnu loptu

Bivši rivali iz Barcelone i Reala Pep Guardiola i Cristiano Ronaldo imali su bliski susret na dodjeli Zlatne lopte. Trener je digao prašinu ignoriravši Ronaldov pozdrav
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo i Pep Guardiola se više međusobno ne nadmeću na terenu otkako je bivši Barcelonin strateg napustio klupu Katalonaca, no kako se čini rivalstvo između dvojice još nije prestalo.

Tome svjedoči YouTube snimka s dodjele Zlatne lopte u Zürichu u ponedjeljak na kojoj je vidljiv neobičan bliski susret spomenutog dvojca. Ronaldo je u prolazu s leđa odlučio pružiti ruku, no Guardiola je nakon početnog osvrtanja mrtvo hladno okrenuo glavu ignoriravši gestu Portugalca.

Taj potez iznenadio je mnoge obzirom na dosadašnje korektno ponašanje Guardiole, no postoji i druga verzija priče po kojoj se Cristiano ispričavao Guardioli što ga je nehotice okrznuo po glavi dok je hodao pored njega. 

Idi na 24sata

Komentari 253

  • Brzopoteznik 11.01.2013.

    da stvarno ga je zakačio kad se ponavlja video iz početka,nije znao da je on ipotapšao gapo ramenu u znak isprike i onda se malo zbunio kad je shvatio tko je,ipak nije mu bilo svejedno što je ovaj okrenuo glavu od njega pažljivo gledajte više puta iz početka,namjerno nije bilo jer je iskreno povukao ruku....... eto cijela situacija razriješena

  • roky dm 10.01.2013.

    žalosno pep!!!! ža lo snooo...

  • AndrijaRavnjak 10.01.2013.

    a kad sam ja video jučer objavio bilo je: poštovani...

Komentiraj...
Vidi sve komentare