To je to što me zanima!

Guardiola otkrio kakvo je stanje s Gvardiolom i kad će se vratiti

Trener Cityja otkrio je kako je Gvardiol bolje i kako bi se trebao uskoro vratiti na teren, ali kako to sigurno neće biti protiv Lutona u sljedećem kolu
Vidi originalni članak

Joško Gvardiol (22) propustio je posljednje četiri utakmice Manchester Cityja zbog ozljede gležnja. Hrvatski branič nije nastupio protiv Kopenhagena (3-1) u Ligi prvaka te Chelseaja (1-1), Brentforda (1-0) i Bournemoutha (1-0) u Premier ligi. Posljednji put bio je u kadru 10. veljače protiv Evertona kada je City slavio s 2-'0. Španjolski stručnjak Pep Guardiola otkrio je kakvo je stanje s Gvardiolom i kada bi ponovno trebao zaigrati.

LOPTA S 'OČIMA' VIDEO Kova poput Inieste: Evo majstorije za vodeći gol Cityja

Trener Cityja otkrio je kako je Gvardiol bolje i kako bi se trebao uskoro vratiti na teren, ali kako to sigurno neće biti protiv Lutona u sljedećem kolu. 

- Joško je dobro, ne osjeća prevelike bolove tijekom treninga. Još nije radio s ostatkom momčadi, ali će se uskoro vratiti - rekao je Guardiola koji je potvrdio da se u sastav vraća Jack Grealish koji je također imao problema s ozljedama.

VIDEO: JEDAN, ALI VRIJEDAN Pogledajte Haalandov trk od centra za pobjedu Man. Cityja

Hrvatski stoper do sada je za Manchester City upisao 27 nastupa i to najčešće na poziciji beka iako je primarno stoper. U klub je došao na ljeto kao najskuplji branič na svijetu, a za njega je RB Leipzigu plaćeno 90 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Florijan1974 27.02.2024.

    Obrana MC je mnogo sigurnija kad ne igra zltom preplaćeni puž, kojeg svako krilo dribla, pretrči kao da je balvan.

  • daBaš 27.02.2024.

    Da je to uskoro,jučer,da je fighter,vruče krvi,rekao bih tooo je pravi borac i bit će neš od njega.uništio je city dosta odlicnih igrača,kao i ovaj k...eglavi

  • budi_dobar_primjer 26.02.2024.

    Najdosadnija vijest/clanak ikad

Komentiraj...
Vidi sve komentare