To je to što me zanima!

Guardiola otkriva 'prljavi veš': Sandro Rosell me povrijedio...

To što je koristio Vilanovinu bolest da bi me povrijedio nikad neću zaboraviti. Rosell je pokazao vrlo, vrlo loš ukus, obrušio se na predsjednika Barcelone, Pep Guardiola
Vidi originalni članak

Trener Bayerna Pep Guardiola konačno je otkrio misterij svog odlaska s klupe Barcelone, u kojoj mu je tako dobro išlo. Dogodilo se, tvrdi, zasićenje.

– Nakon četiri sezone na klupi nestalo je želje u meni. Isti igrači, isti suparnici, isti novinari, iste utakmice... U Münchenu mi je sve to novo i to je dobro za moje trenersko iskustvo – naveo je Pep.

U pozadini stoji još i sukob s predsjednikom Barce Sandrom Rosellom koji je tvrdio kako Guardiola nijednom nije posjetio svog pomoćnika i nasljednika Tita Vilanovu dok se oporavljao od tumora. Očito se radilo o predsjednikovim zakulisnim igrama...

– To što je koristio Vilanovinu bolest da bi me povrijedio nikad neću zaboraviti. Posjetio sam Tita dok sam bio u New Yorku, a ako ga nisam posjećivao češće, to je zato što sam bio spriječen. Rosell je pokazao vrlo, vrlo loš ukus – zaključio je Guardiola.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • alanford1 12.07.2013.

    svi seru po starim poslodavcima kad dođu u novu sredinu

  • kalerZ 12.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • NIKE 12.07.2013.

    Zašto nije kao Jurgen klopp uzeo neki slabiji klub doveo igrače po SVOJOJ VIZIJIi uigrao ih te sa njima poharao Europu ??? stvarno je lako uzeti klub koji krade igrače u vlastitoj ligi to radi i Dinamo , teško je biti fac apoput Kloppa jer tada bi pep izgubio na ugledu da je uzeo za primjer Werder ili Everton .

Komentiraj...
Vidi sve komentare