To je to što me zanima!

Guardiola produžio sa Cityjem

Španjolski stručnjak zaokružit će boravak na Etihadu na čak sedam godina i postati drugi najdugovječniji trener na klupi Manchester Cityja. "Ovdje se od prvog dana osjećam kao kod kuće", kaže
Vidi originalni članak

Iako nema bajnu sezonu iza tebe (osvojen samo liga kup), a ni ova mu nije krenula najbolje (minus šest za vrhom u Premiershipu), iako nije uspio osvojiti Ligu prvaka, Pep Guardiola (49) ostat će u Manchester Cityju i iduće sezone.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poznati ćelavac produžio je ugovor s "građanima" do ljeta 2023., dakle na dvije dodatne sezone, i zaokružit će tako sedam godina na klupi mančesterskih plavih. Ostane li na Etihadu, postat će drugi najdugovječniji trener Cityja iza Škota Lesa McDowalla (1950. - 1963.).

- Ovo je dokaz njegovih kvaliteta, strasti i inteligentnog pristupa kakve gajimo u ovom klubu. Oduševljen sam što još toliko toga želi ostvariti na terenu i izvan njega. Mislim da će se svidjeti i navijačima - rekao je predsjednik Khaldoon Mubarak.

- Od prvog dana ovdje se osjećam dobrodošlo, i u klubu i u gradu. Tu imam sve što želim u ovom poslu i osjećam se ponizno zbog povjerenja vlasnika, predsjednika Ferrana i Txikija za još dvije sezone - rekao je Pep.

Pep je u Cityju osvojio dva uzastopna naslova prvaka 2017/18. i 2018/19., ima i jedan FA kup, tri liga-kupa i Comumunity Shield. Čeka se još ta europska titula...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 19.11.2020.

    City ga se trebao riješiti i dovesti Pochettina ili Allegrija. Pep uvijek nešto zakomplicira.

  • Zvecko_1 19.11.2020.

    7 godina neuspeha.😴

  • Prcko 16 19.11.2020.

    Covjek zna uzimat lovu a nista ne osvojit,,, pa prije ce hajduk u ligu prvaka nego oni osvojit ligu prvaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare