To je to što me zanima!

Guardiola: Vilanova neće znati koristiti Messija i Neymara...

Potpredsjednik Santosa otkrio je kako je Guardiola pokušao nagovoriti Neymarovog oca da njegov sin potpiše za Bayern. Rekao je da Tito neće znati složiti formaciju...
Vidi originalni članak

Pep Guardiola sastao se s Neymarovim ocem i pokušao ga nagovoriti da njegov sin potpiše za Bayern, a ne za Barcelonu. Priču je otkrio potpredsjednik Santosa.

- Guardiola je rekao kako Vilanova neće znati koristiti Messija i Neymara - navodno je rekao drugi čovjek SantosaOdilio Rodrigues, piše Marca.

Guardiola je rekao Neymarovom ocu kako bi njegov sin imao pravu šansu biti među najboljima na svijetu ako potpiše za Bayern. Neymar je izabrao Barcelonu.

Brazilski Globesport objavio je detalje vezane uz transfer. Upravo je Neymarov otac prošao najbolje dobivši čak 40 milijuna eura kao proviziju. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • sqwer 11.07.2013.

    santos se na prvi pogled jako jako zeznuo...ali u zadnjih par godina sa neymarom su dobili neviđenu pažnju i reklamu za sam klub..i puno veću od tih 50-ak milijuna kojih su mogli dobiti prodajom neymara...istina velika je glupost šta je otac dobio 40 milja..ali mislim da su dobrano oni iskoristili neymara kroz druge stvari...brazilska liga je sve jača iz godine u godinu i vrlo brzo će europske zvijezde ići tamo...

  • 1980bena 11.07.2013.

    zvecko zalutao malo..:):):):):)

  • zid_uspomena 11.07.2013.

    Sada cemo tek vidjeti kakav je Neymar igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare