To je to što me zanima!

Gudjohnsen nije htio Portugal: Nisam baš sretan ni s Hrvatima

Izvukli smo teškog protivnika. Hrvatska ima jako puno dobrih nogometaša. Teško je reći da sam zadovoljan. No ništa nije nemoguće, izjavio je Eidur Gudjohnsen (35)
Vidi originalni članak

Eidur Gudjohnsen (35) igrao je u 13 klubova. Najdulje je bio u Chelseaju gdje je u šest godina zabio 54 gola u 186 utakmica. Sjeća ga se i Ognjen Vukojević. 

- Igrao sam protiv njega dok je bio u Barceloni. Čvrst je, strašno se dobro gradi, odličan igrač - rekao nam je Vukojević.

Hrvatska je izvukla Island u dokvalifikacijama za SP 2014. godine u Brazilu. Gudjohnsen će biti prijetnja hrvatskim braničima. A što je islandski nogometaš izjavio nakon što su kuglice spojile Island i Hrvatsku?

- Htio sam izbjeći Portugal, a dalje što bude. Izvukli smo teškog protivnika. Hrvatska ima puno dobrih igrača. Teško je reći da sam zadovoljan. No ništa nije nemoguće. Već smo sada napravili veliki posao. Ispunila mi se polovica dječačkih snova, sad još da izbacimo Hrvatsku i plasiramo se u Brazil - rekao je Gudjohnsen za Sports Direct News.

- Naša zemlja ima samo 320.000 stanovnika. Odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil bio bi mi najveće ostvarenje u karijeri. O tome sanja svaki dječak - kaže napadač Club Bruggea.

Davor Šuker: Vjerujem u Niku, želim pun stadion u Zagrebu...

Idi na 24sata

Komentari 47

  • chaz michael michaels 22.10.2013.

    nikad mi neće biti jasno zašto je on ikada igrao za barcelonu, tj. zašto ga je barca kupila

  • John_TG 22.10.2013.

    Tako je lukica... A sjecam se Gudjohnsena dok je jos bio u Chelseau...koja je to igracina bio...

  • robac19 22.10.2013.

    ovako skotka je jača repka od islande mozda cak ne po imenima jer italija je prosle kvalifikacije odigrala dva put nerijeseno sa skotskom dok je nasa grupa bila kud i kamo teza nego od ove gdje je island prosao

Komentiraj...
Vidi sve komentare