To je to što me zanima!

Guilhermeova rapsodija: Otišao iz Dinama i odmah se pokazao!

Marcos Guilherme je ovog ljeta nakon šest mjeseci napustio Dinamo i vratio se u Sao Paulo gdje je imao debi iz snova. S dva je gola bio junak u gostujućoj pobjedi kod Botafoga 4:3
Vidi originalni članak

Brzonogi Brazilac Marcos Guilherme ostao je nedorečen u zagrebačkom Dinamu. Dojam je kako mu se jednostavno nije 'poklopilo', odnosno, nije se stigao skroz adaptirati na novu momčad i sredinu kako bi pokazao što zna.

A on zna puno.

Marcos Guilherme je ovog ljeta nakon šest mjeseci napustio Dinamo i vratio se u Sao Paulo gdje je imao debi iz snova. S dva je gola bio junak u gostujućoj pobjedi kod Botafoga 4:3.

VIDEO

Sao Paulo je poveo u 18. minuti preko Cueve, no domaćin okreće s dva gola buduće zvijezde Reala Viniciusa u 19. i 25. minuti.

Gosti su imali priliku za izjednačenje u 68. minuti, no Cueva je promašio penal, što je odmah kažnjeno na drugog strani gdje je zabio Guilherme Augusto za 3:1.

I onda je uslijedila nevjerojatna završnica gostiju u kojoj je briljirao bivši dinamovac koji je zabio u 84. i 92. minuti. U velikom preokretu uz njega je u 86. minuti zabio i Hernanes.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 7vuk777 31.07.2017.

    u dinamu igraju oni koji plaćaju treneru i upravi,koliko je talenata propalo zbog takve uprave,jer roditelji nisu mogli dati desetak tisuća eura trenerima

  • AleksandarA 31.07.2017.

    Vinicius jr. kojeg je kupio Real igra u Flamengu ovo je Marcos Vinicius. Ne pisat na pamet!

  • Pivica velika 31.07.2017.

    Zabio dva gola i sada svi pametnjakovići pljuju Dinamo!?Pa što nije u Dinamu zabio poneki gol?Imao je dovoljno vremena!Za otkup njegovog ugovora trebalo je dati 4 mil.eura +1.5 mil.za posudbu!Da su ga otkupili opet bi pljuvali da su kupili mačka u vreći!Możda tipu ne odgovara europski stil nogometa! Vidjet ćemo dalje kako će se razvijati njegova karijera!

Komentiraj...
Vidi sve komentare